Minkälaisia ovat miesten seksifantasiat? 8 haavetta julki

31.12.2014 12:45 - Heli Thoren

Miehet paljastavat kahdeksan kuumaa tarinaa mielensä syövereistä.

Seksifantasiat ovat luonnollinen osa seksuaalisuutta ja yhden jos toisenkin mielessä pyörii varmasti kuumat tarinat silloin tällöin. Mielenkiintoista on tietää, mistä kaksilahkeiset sitten sängyssä haaveilevat. Eroavatko unelmat naisten kuumista haaveista? Womens Health Magazine jututti kahdeksaa miestä, jotka paljastivat avoimesti salaiset fantasiansa.

"Oma fantasiani alkaa hyvän ystävän kanssa, kenen kanssa emme ole koskaan harrastaneet seksiä. Yhtenä iltana olemme hänen kanssaan syömässä illallista ja törmäämme ravintolassa hänen seksikkääseen puuma-pomoonsa. Hänen pomonsa on pitkä, nelikymppinen ja hänelle on uskomaton vartalo.

Drinkkien jälkeen menemme asunnolleni. Rupeamme suutelemaan ystäväni kanssa. Minua kiihottaa ajatus siitä, että ystävästä tulee hetkessä jotakin muuta kuin vain ystävä. Pelkäämme milloin hänen pomonsa tulee huoneeseen, mutta emme voi olla suutelematta. Pomo tulee takaisin ja riisuu takkinsa, kun hän näkee meidät pelehtimässä sohvalla. Juomme viiniä ja siirrymme kaikki makuuhuoneen puolelle. Ystäväni ja pomo alkavat suudella. Sitten harrastan seksiä ystäväni kanssa, pomo seuraa tapahtumaa vierestä. Sitten kun olen itse tullut, naiset suutelevat keskenään ja liityn myöhemmin mukaan.

Aamulla pomo on jo lähtenyt ja me harrastamme uskomatonta aamuseksiä ystäväni kanssa.

 - Sam L.

"Fantasiassani joku suhde ei kehity yhtäkkiä joksikin, vaan seksi tapahtuu täysin odottamatta. Minua kiihottaa ajatus seksikkäästä siivoojasta, sairaanhoitajasta tai opettajasta, jonka kanssa tilanne yllättäen kehittyy kuumaksi."

- Winston C.

"Haluan jakaa fantasiani seksistä vaelluksen tai hiihtäminen aikana. Kiipeän vuorta tavaroideni kanssa. Illalla käyn telttaan nukkumaan, ja se hautautuu yön aikana lumeen. Olen aina miettinyt, että olisi seksikästä lämmittää toisiaan naisen kanssa selviytymismielessä ja päätyä harrastamaan kiihkeää seksiä. Aktin aikana olisimme molemmat tuhmia ja hikisiä ja vaikka vaatteita ei saisi kylmässä riisua, kumpikaan ei välittäisi asiasta."

- Nathaniel Z.

"Minun on pakko myöntää haaveileni lesboseksistä oman vaimoni kanssa. Minua kiihottaa miettiä, miltä tuntuisi olla nainen aktin aikana. Minulle tulisi liian huono omatunto, jos fantasioisin muista kuin vaimostani. On myös mielenkiintoista miettiä kropan vaihtumista tapahtumana. Freudin mukaan olisin varmasti aika hullu."

- Dave R.

"Kasvoin meren rannalla ja meri on minulle paikoista mieluisin. Harmi kyllä muutin kaupungista pois aika nuorena. Olen aina miettinyt, että olisi ihana viedä nainen veteen ja pystyttää veden varaan pieni kokko. Sitten harrastaisimme seksiä ja kun meille tulisi kylmä, menisimme kokon lähelle lämmittelemään."

- Mike L.

"Minulla on todella kuuma opettaja oikeustieteellisessä, joka on suunnilleen viisikymppinen. Hänessä on jotakin kovaa, mutta samalla seksikästä. Olemme puhuneet muutaman ystävän kanssa, kuinka puoleensavetävä hän on. Hän on myös lesbo. Joskus mietin, millaista olisi olla yhdessä hänen ja hänen tyttöystävänsä kanssa. On sekä outoa että mahtavaa nähdä hänet luokassa sen jälkeen, kun kehitin fantasiani."

- Zach L.

"En ole koskaan kokeillut roolileikkejä, mutta ne kiihottavat minua jollakin tapaa. Minua kiinnostaa ajatus dominoivasta naisesta. Seksin aikana pidän siitä, että nainen on päälläni. Seksin aikana, jos kuvittelen, että nainen on eri mieltä kanssani, niin kiihotun siitäkin. Toisaalta haluan, että nainen tavoittelisi vain itsekkäästi omaa nauntintoaan, ja minusta tuntuu hyvältä ajatella, että olen edesauttanut häntä nautintonsa hankkimisessa parhaani mukaan. 

Pidän myös suuseksin antamisesta todella. Olen kuullut monilta miehiltä, etteivät he pidä siitä, mutta itse en ymmärrä miksi. Tunsin kerran naisen, joka veti hiuksistani ja laittoi jalkansa selkäni päälle, kun annoin hänelle suuseksiä. Sellainen pieni röyhkeys tuntui tavattoman kiihottavalta ja mietin kohtausta nykyään fantasioidessani."

Andrew M.


Miehen käytös kertoo, miten hän käyttäytyy sängyssä. Lue paljastavat merkit.


Lähde: Womens Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat