Mitä miehesi seksinjälkeinen käytös kertoo hänestä - lue lista

15.03.2013 11:15 - Rea Tallgren

Kaikki miehet käyttäytyvät eri tavoin seksin jälkeen. Heidän käytöksestään voi kuitenkin päätellä paljon siitä, mitä he ajattelevat sinusta tai teistä yhdessä.

Cosmopolitan-lehti on listannut yleisimmät tavat, joille mies toimii seksin jälkeen. Ne kertovat yllättävän paljon siitä, missä suhteessanne mennään.

1. Mikäli mies halailee sinua seksin jälkeen, hän todella pitää sinusta. Olet hänelle enemmän kuin pelkkä seksikumppani, eikä hän pelkää sitoutumista. 

2. Moni mies ei halua halailla seksin jälkeen ja kurkottaa suoraan puhelimeensa ja menee nettiin surffaamaan. Tätä ei välttämättä kannata ottaa henkilökohtaisesti, sillä mies ei välttämättä koe halailua seksin jälkeen tärkeänä. Sen sijaan tilanne, jolloin asiasta kannattaa huolestua on se, jos mies on ennen halaillut sinua seksin jälkeen, mutta ei enää. Käytös saattaa tuolloin kieliä siitä, että suhteessa on jännitettä. 

3. Jos normaalisti puhelias mies on täysin hiljainen seksin jälkeen, saattaa se merkitä sitä, ettei hän ollut täysin tyytyväinen suoritukseensa, tai tuntee olonsa muuten epävarmaksi. Toisaalta, mies saattaa myös tuntea olonsa tunteelliseksi intiimin hetken jälkeen ja on siksi omissa ajatuksissaan. 

4. Jos mies nukahtaa heti seksin jälkeen, ei missään nimessä ole syytä loukkaantua. Syy on täysin fyysinen, sillä seksin jälkeen elimistö on raukeimmillaan ja olosuhteet unelle ovat otolliset. 

5. Jos mies syöksyy vessaan heti seksin jälkeen, johtuu se hormoneista, jotka aiheuttavat hänelle kovan pissahädän heti orgasmin jälkeen. 

6. Jos mies lähtee heti seksin jälkeen, on se todella iso varoitusmerkki. Miehen käytös kielii sitoutumiskammosta, tai ainakin siitä, että hän ei halua sitoutua sinuun. Hän pitää seksiä kanssasi pelkkänä seksinä. 

7. Jos mies haluaa syödä seksin jälkeen, on se hyvä merkki, sillä hän kerää uutta energiaa toiselle kierrokselle. 

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat