Kuva: Fotolia

Mitä miehet tarkoittavat oikeasti seksipuheillaan? 8 lausetta ja niiden merkitykset

13.07.2016 20:45 - Senja Rapila

Kun mies sanoo "tulen kohta", ei se tarkoita pelkästään sitä, että hän olisi saamassa orgasmin.

Cosmopolitan listasi yleisimmät miesten käyttämät lauseet sängyssä ja sen, mitä miehet todellisuudessa tarkoittavat näillä lauseilla.

1. "Puhu minulle tuhmia"

Kun mies pyytää sinua puhumaan hänelle tuhmia, hän haluaa sinun vapautuvan sängyssä ja kokeilevan kaikkea outoa ja uutta. Hän haluaa, että kuiskailet hänelle niin tuhmia asioita, mitä et välttämättä normaalisti uskaltaisi sanoa.

2. "Kuulitko tuon?"

Jos mies kysyy kesken seksin sinulta jostain seksiin liittymättömästä asiasta, kyse voi olla siitä, että hän haluaa viivyttää omaa orgasmiaan. Näin hän saa sinut miettimään hetkeksi jotain muuta ja hän voi itse keskittyä hillitsemään itseään. 

3. "Aah, pidätkö tästä?"

Tämä on selvä merkki siitä, että mies haluaa udella sinulta, pidätkö asioista mitä tunnet sillä hetkellä. Jos olette kokeilleet uutta asentoa, hän saattaa varmistaa sen toimivuuden myös sinulle. Tämä lause on helpoin tapa selvittää, tekeekö hän hyvää työtä sängyssä.

4. "Tulen kohta."

Koska joistain saattaa olla epäkohteliasta laueta ennen toista osapuolta, osa miehistä varmistaa tällä lausahduksella sen, että orgasmin saaminen on hyväksyttävää sillä hetkellä. Tämä antaa etumatkaa kumppanille saada oma orgasminsa kuntoon ja kertoa, mikäli maali ei ole vielä lähelläkään.

5. "Voi ei, mä tulen!"

Tämä on varoitusmerkki. Orgasmi on tuloillaan, eikä sitä voi enää estää. Ainoa asia mitä voit tehdä on nauttia viimeisistä hetkistä, ennen kuin miehen voimat hiipuvat.

6. "Tiedätkö mikä olisi todella kuumaa?"

Yleensä tämä lausahdus tarkoittaa muun muassa: "Voidaanko kokeilla taas sitä 69-asentoa?". Vaikka asento saattaisikin olla sinun mielestäsi ikävä, hän tulee aina kysymään sitä uudelleen. Koska onhan se ihan mukava.

7. "Kuinka haluat, että panen sinua?"

Mies kaipaa hieman neuvoja siihen, mistä pidät. Jos kyseessä on ensimmäinen kertanne yhdessä, on ehkä aiheellistakin avittaa häntä uudella taistelutantereella. Kerro hänelle lempiasentosi ennen kuin olette kokeilleet tunnin ajan kaikkea, mikä ei toimi sinulle.

8. "Onko liukkaria?"

Mutta tämän lauseen kuullessa tiedät, että hommat eivät hoidu ilman liukastusta. Eivät sitten millään.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Opettele suihinoton mestariksi - katso 12 kohdan lista

Lue myös: Kuinka usein suomalaiset harrastavat itsetyydytystä? Suuri kysely selvitti

Kilpailut

Uusimmat