Mitä naisen mielessä liikkuu yhden illan jutun jälkeen? Katso hupaisa video

04.09.2015 20:15 - Eeva Rajala

Yhden illan jutun jälkeen herääminen samasta sängystä voi olla hyvin epämukava tilanne.  

YouTubesta löytyy video, missä käydään läpi yhden illan suhteen jälkeen naisen elämässä tapahtuvia asioita. Kaikki alkaa siitä, kun nainen herää miehen vieressä lusikka-asennosta.

Vaihe 1: Herääminen

Nainen yrittää ujuttautua lusikka-asennosta pois akrobaattisen sulavasti ilman, että mies herää. Tämän jälkeen alkaa vaatteiden etsintä, jonka jälkeen nainen merkitsee kyseisen miehen puhelimessaan "hoidoksi".

Vaihe 2: Häpeäkävely tai Ylpeyden kävely

Kun nainen lähtee miehen luota ja pääse ulos raittiiseen ulkoilmaan, alkaa joko häpeäkävely tai ylpeyden kävely, riippuen naisen ajatuksenjuoksusta. Yleisesti ottaen nainen kävelee pystypäin, sillä on saanut seksiä viime yönä.

Vaihe 3: Kuulustelu

Kun nainen pääsee soluasuntoonsa kämppistensä luokse tai hän näkee muuten ystäviään, alkaa kuulustelu: "Missä olit, missä se mies asuu, onko hänen komeita kavereita, käytittekö kondomia?"

Vaihe 4: Omat ajatukset

Nainen alkaa hiljalleen muistella, mitä tuli tehty eilisiltana ja viime yönä. Nainen miettii, millaisia valheita hän mahtoi miehelle kertoa ja eihän nainen vain pieraissut sängyssä miehen kuullen.

Vaihe 5: Fantasiatarina

Nainen alkaa miettiä, millainen heidän yhteinen tulevaisuutensa voisi olla, missä he voisivat viettää häitä, ja miten monta lasta he voisivat saada. Nainen alkaa myös odottaa, jos mies vaikka lähettäisi hänelle tekstiviestin vielä samana päivänä.

Vaihe 6: Todellisuus

Nainen saattaa kertoa ystävilleen, että mies oli hyvin kohtelias, kun todellisuudessa miehen iskurepliikki kuuluisi, voisikohan nainen tarjota hänelle drinkin. Lisäksi nainen saattaa kertoa, että miehellä oli täydellinen sixpack, vaikka todellisuudessa vastaan tulikin sängyssä pieni pömppömaha. Nainen voi valehdella myös, että seksi oli täydellistä, vaikka asia olisi ollut päinvastoin.

Katso hauska video alta:


Lue myös: Naiset kertovat: Pitäisikö seksiä harrastaa ensitreffeillä?

Kilpailut

Uusimmat