Mitä seksielämässä kadutaan eniten? Tutkimus selvitti

28.11.2013 20:45 - Reija Saarinen

Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmisten suurimmat katumuksen aiheet liittyvät jotenkin seksiin tai rakkauteen. Mitä seksiin liittyviä asioita ihmiset katuvat eniten?

Teksasilaisen yliopiston tekemä tutkimus selvitti sitä, mitä seksiin liittyvä asioita  ihmiset eniten katuvat. Tutkimuksen tarkoituksena oli myös selvittää sukupuolten välisiä eroja.

Tulosten mukaan naisilla suurin katumuksen aihe on neitsyyden menettäminen väärälle henkilölle. Toisella sijalla oli kumppanin pettäminen. Kolmanneksi eniten naiset katuivat liian aikaisin alkaneita seksikokemuksia.

Miehet sen sijaan olivat enemmän pahoillaan omasta toimettomuudestaan kuin siitä, että ovat menneet sänkyyn väärän naisen kanssa. Miesten suurin katumuksen aihe olikin se, että he ovat olleet liian ujoja aloitteen tehdäkseen. Toiseksi eniten miehet katuivat sitä, että he eivät olleet nuorina riittävän rohkeita seksuaalisuuden suhteen. Kolmanneksi eniten miehiä vaivasi se, että he eivät olleet sinkkuvuosia tarpeeksi seikkailunhaluisia.

Lähde: Women´s Healthmagazine

Kilpailut

Uusimmat