Millainen tekstailija miehesi on? 10 hauskinta tekstaajatyyppiä listattiin

25.06.2013 08:45 - Rea Tallgren

Ny Magazine on listannut kymmenen erilaista tekstaajatyyppiä, jollaisia jokainen löytää lähipiirinsä miehistä.

Tekstiviestit ja tapa kirjoittaa niitä paljastavat miehestä yllättävän paljon. Lue allaolevat esimerkit erilaisista tekstailijoista, ja katso, tunnistatko heistä ketään lähipiirisi miestä.

1. Hymyttäjä

Hymyttäjä tunkee mukaan viesteihinsä hymiöitä ja silmäniskuja sinnekin, minne niillä ei olisi mitään asiaa. Usein kyseessä  on vanhempi mies, joka o kiinnostunut nuorista naisista ja yrittää vaikuttaa nuoremmalta kuin onkaan.

2. Tylyttäjä

Tylyttäjä vastaa viesteihin usein pelkästään kahdella tai yhdellä sanalla. Viestit vaikuttavat usein tylyiltä, mutta eivät välttämättä ole sitä tarkoituksella. Jos tylyttäjä vastaa pitkään viestiin sanomalla ok, ei hän tarkoita olla tympeä - hän pelkästään sanoo oman mielipiteensä yksinkertaisella tavalla.

3. Koukuttaja

Koukuttajan tekstiviestit päättyvät aina kolmeen pisteeseen ja jättävät vastaanottajan miettimään, josko perään on tulossa vielä lisääkin asiaa. Useimmiten näin ei kuitenkaan ole - koukuttaja on vain tottunut jättämään lauseensa ilmaan.

4. Lörppö

Lörpöttelijä kuvittelee tekstiviestien olevan kuin keskusteluja. Hän kirjoittaa pitkiä lauseita, rönsyilevää tekstiä ja turhanpäiväisiä kertomuksia vastaanottajalle, joka on usein tyttöystävä, äiti tai kollega - tai oikeastaan ihan kuka tahansa, jonka numero lörpöllä on puhelimessaan.

5. Lyhentäjä

Lyhentäjä lyhentää kaikki sanat, joita viestiin kirjoittaa. Hän käyttäytyy, kuin jokainen kirjain maksaisi useamman euron verran. "Ok, nähd. myöh." viestit ovat häneltä täysin normaaleja.

6. Katoaja

Katoaja ei vastaa turhiin viesteihin ollenkaan. Jos hänelle laittaa hauskan kuvaviestin, on vastausta turha odottaa. Sen sijaan suoraan kysymykseen hän vastaa nopeasti - joskin lyhyesti.

7. Huutaja

Huutaja huutaa joka lauseessa. Hänen mukaansa lauseet kuulostavat kohteliailta vain, jos niihin lisää parei huutomerkkiä perään. Vai mitä!!

8. Caps lock -mies

Caps lockiin rakastunut henkilö kirjoittaa jokaikisen sanan isoilla kirjaimilla. Yleensä kyseessä on vanhempi henkilö, joka ei ole kovin hyvin perillä tekniikasta.

9. Pihtari

Pihtari ei kirjoita mitään ylimääräistä. Hän kirjoittaa kehutkin lyhyesti ja ytimekkäästi. "Vanhempasi ovat kivoja. Mukavia." on häneltä suurin kehu, jota häneltä tullaan kuunaan kuulemaan.

10. Sekstaaja

Sekstaajan viestit ovat pääsääntöisesti härskejä. Ne saattavat olla aluksi asiallisia, mutta sekstaaja löytää helposti aiheesta kuin aiheesta aasinsillan pikkutuhmiin viestihin ja aiheisiin. Sekstailijan menestys riippuu usein hänen ulkonäöstään, jos hän on komea, tykkäävät naiset hänen viesteistään - jos ei, koetaan ne helpommin ahdistaviksi.

Lähde: NY Magazine

Kilpailut

Uusimmat