Miten harrastaa seksiä kumppanin kanssa lapsia herättämättä? 5 vinkkiä

12.02.2015 21:15 - Eeva Rajala

Seksiä voi harrastaa hipihiljaa viiden vinkin avulla.

Monien mielestä äänekäs seksin harrastaminen ei kuulu tilanteeseen, missä toisessa huoneessa lapsi on mennyt juuri nukkumaan. Men's Health -lehti listaa hyviä tapoja, miten vehtaaminen onnistuu mahdollisimman hiljaisesti lapsia herättämättä. Tosin täysiä kiljahduksia ei kannata näidenkään vinkkienkään jälkeen päästää välttämättä ilmoille.

1) Käyttäkää peittoja ja vilttejä

Sänkyyn kannattaa varata ekstramäärä peittoja ja vilttejä, sillä ne imaisevat ääntä hyvin itseensä. Sohva ja muutkin tavarat imevät ääntä, muttei niin hyvin kuin peitot. Ähkimisen äänet kannattaa siltikin pitää minimissä, sillä peitto ei peitä kovimpia ääniä.

2) Hypätkää suihkuun

Suihkussa on muutenkin melua enemmän kuin hiljaisessa makuuhuoneessa, mutta lisäksi suihkun vesi pilkkoo äänen miljooniksi pienemmiksi palasiksi. Näin ääniaallot hidastuvat ja muuttavat muotoa. Kannattaa kuitenkin muistaa, ettei suihku ole todellakaan äänieristyskoppi, vaan vesi voi samalla tehdä ihmisen äänestä syvemmän ja pidemmälle kantautuvan.

3) Lastenhuoneeseen musiikkia

Lastenhuoneeseen kannattaa laittaa soimaan jotain lapsille sopivaa musiikkia. Tuutulaulut yleensä toimivat, mutta asiantuntijoiden mukaan kannattaa kokeilla myös laitteita, joista tulee valkoista kohinaa. Valkoinen kohina sisältää kaikkia taajuuksia ja naamioi mitkä tahansa seksiäänet niin, etteivät lapset niitä huomaa.

4) Hankkikaa parempi sänky

Jotkut sängyt natisevat, kun vähänkin kääntää kylkeä. Toisten sänkyjen päädyt kolisevat seinää vasten niin, että koko talo herää. Sänkyostoksilla kannattaa testata, millaista ääntä sänky pitää. Lisäksi kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, jos sänkyyn pitää erikseen ostaa patja. Kannattaa hankkia niin sanottu vaahtomuovinen älypatja, sillä se auttaa vaimentamaan ääntä enemmän.

5) Eristäkää ovet

Makuuhuoneen oven ja lattian väliin kannattaa sulloa vaahtomuovia, jos oven alla on väli. Saman voi tehdä lastenhuoneen ovelle. Vaahtomuovin sijasta voi käyttää myös pyyhkeitä tai peittoja.

Lue myös: Heittäytykää villeiksi - kuusi paikkaa, joissa kannattaa harrastaa seksiä

Lähde: Men's Health

Kilpailut

Uusimmat