Miten parisuhde vaikuttaa naisen elämään? Naistoimittajan karu lista hämmentää

27.09.2015 18:15 - Mika Parikka

Elitedailyn toimittaja Samantha Short näyttää parisuhteessa omien sanojensa mukaan kodittomalta, sillä ulkonäköön ei tarvitse enää panostaa. 

Elitedailyn toimittaja Samantha Short myöntää seurustelevansa, mutta on samalla sitä mieltä, että hän on paljon parempi ihminen sinkkuna. Naisen kirjoituksen perusteella miehet ovat naisille suorastaan hengenvaarallisia. 

Miesystävällä on Shortin elämään suhteellisen rajut vaikutukset. Alla on listattu kuusi asiaa, joista Short kärsii seurustellessaan:

1.  Käyn epäsäännöllisemmin salilla.

Sinkkuna minua ei estä mikään eikä kukaan menemästä salille. Menen sinne ennen auringon nousua, tai olen siellä vielä sulkemisajan jälkeenkin. Seurustellessa salilla käyminen ei tunnu niin tärkeältä. Netflixin katsominen tuntuu paljon paremmalta vaihtoehdolta kuin vatsalihasten tekeminen, ja yhtäkkiä huomaan edellisestä salikäynnistä olevan jo kuukauden päivät.

2. Alan näyttämään kodittomalta. 

Mitä järkeä on laittaa hiukset nätisti? Joogahousut ja iso t-paita näyttävät söpöiltä, eikö niin? Minulla on sellainen tapa, että seurustellessa minun tulee tehdä vain yksi asia kolmesta; pukeutua söpösti, laittaa hiukseni tai meikata. Sinkkuna nämä kaikki kolme asiaa ovat minulle tärkeitä, mutta seurustelu kääntää tämänkin asian päälaelleen.

3. Minulla ei ole aikaa harrastuksille. 

Unohda Hot Jooga, tuntien lorviminen kahviloissa, maalaaminen tai oikeastaan mikä tahansa harrastus, joka tuo sisältöä elämääsi. Yhtäkkiä se pieni vapaa-aika päivästä onkin omistettu jollekin toiselle, kuin joogaopettajalle tai kahvilan baristalle. 

4. Syön epäterveellisesti.

Sinkkuna teen ruokani aina itse, sillä en suostu olemaan se tyyppi, joka istuu yksin ravintoloissa ja lukee lehteä esittäen nauttivansa omasta ajasta. Yksin teen itselleni hyvää ruokaa terveellisistä raaka-aineista ja koittelen uusia reseptejä. Mutta entäpä seurustellessa? Ulkona tulee syötyä useita kertoja viikossa, mikä yleensä tarkoittaa pizzaa tai kiinalaista take away -ruokaa. 

5.Voin jättää hyvästit sosiaaliselle elämälle. 

Minulla on kiireinen aikataulu, joten minulla on hädin tuskin aikaa nähdä ystäviäni, saatika perheenjäseniäni. Seurustellesani voin unhotaa heidät oikeastaan kokonaan, sillä kun minulla on edes vähän vapaa-aikaa, soitan poikaystävälleni. 

6. Lopetan elämäni suunnittelemisen. 

Olen nuori ja haluan tehdä mitä haluan ja milloin haluan. Parisuhteessa en voi kuitenkaan tehdä niin. Joudun ajattelemaan "meitä", enkä "minua". Joskus haluaisin kuitenkin olla itsekäs ja unohtaa kaikki muut.

Yllä olevan listan rinnalle olisi mukava nähdä Shortin tekemä lista positiivisista asioista, joita parisuhde tuo hänen elämäänsä. Tämän listan jälkeen on suoranainen ihme, että nainen edes on parisuhteessa. 


Lue myös: Oletko todella valmis parisuhteeseen? Lue, mitä tehdä ennen vakiintumista

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat