Monensilla treffeillä yleensä mennään sänkyyn? Tutkimus selvitti

11.03.2015 11:45 - Noora Suomalainen

Moni nainen pyörittelee mielessään kysymystä, että milloin on oikea aika viedä tapailu seuraavalle tasolle. Tutkimus otti selvää, kuinka pitkään tapailtuaan ihmiset siirtyvät makuuhuoneen puolelle.

Monet naiset miettivät, että kauan pitäisi odottaa, ennen kuin menee sänkyyn uuden deittikumppanin kanssa. Jotkut ajattelevat, että ensitreffien jälkeen on sopiva aika, kun taas toiset saattavat pitää kolmea treffikertaa sopivana rajana. Osa puolestaan ei ole valmis petipainiin ennen kuin todella luottaa seuralaiseensa.

Tutkimukseen osallistuneiden mukaan petipuuhiin ei kannata ryhtyä ainakaan ensimmäisten treffien jälkeen. Ihmisten mielestä paras treffimäärä ennen seksin harrastamista uuden kumppanin kanssa on 3,53 kertaa. Eli toisin sanoin neljänsien treffien puolessa välissä monet pitävät aikaa sopivana siirtyä makuuhuoneeseen.

Time Out -sivuston vuoden 2015 deittailututkimukseen otti osaa yli 11 000 ihmistä ympäri maailmaa. Tutkimus kertoo neljänsien treffien olevan monista paras aika seksille. Jokainen tekee päätöksen kuitenkin sen perusteella, mikä itsestä tuntuu oikealta.

Lue myös: Miksi naiset lankeavat pahoihin poikiin kerta toisensa jälkeen?

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat