Nainen kertoo elämästään seksiaddiktin vaimona: "Ajattelin, etten kestä enää"

22.07.2015 19:45 - Heli Thoren

Sophie Jaffe, 31, puhuu avoimesti elämästään miehen rinnalla, joka tarvitsi muiden naisten huomiota tunteakseen olonsa arvokkaaksi.

Sophie Jaffe, 31, ja Adi, 38, tapasivat toisensa yliopistossa ja rakastuivat nopeasti. Alkuun kaikki vaikutti hyvältä, kunnes Sophielle valkeni pikku hiljaa hänen miehensä addiktio.

"Olimme seurustelleet kaksi vuotta, kun Adi petti minua. Hän tapasi naisen kuntosalilla, tapaili häntä muutaman kerran ja harrasti kerran hänen kanssaan seksiä. Hän oli rehellinen minulle, ja minä jätin hänet saman tien."

Kohtalokas rakkausviesti

Kun Sophie paikkaili särkynyttä sydäntään maailmalla matkustellen, Adi lähetti hänelle viestin puoli vuotta myöhemmin. Mies pyysi uutta mahdollisuutta. Pitkän harkinnan jälkeen, Sophie antoi rakkaudelle periksi, ja pari palasi yhteen. He hakeutuivat terapiaan saman tien. Suhteessa ei silti ollut helppoa.

"Kihlauduimme, mutten pystynyt luottamaan häneen. Siksi katsoin hänen puhelimensa viestejä silloin tällöin, vaikka tiedän, ettei sellainen käytös ole fiksua. Eräänä päivänä löysin hänen ja erään naisen toisilleen lähettämiä viestejä. Adi kertoi viesteissä kuinka hän halusi harrastaa seksiä naisen kanssa, ja kuvaili yksityiskohtaisesti, mitä tekisi hänelle. Kun löysin viestit, Adi romahti täysin. Hän ei halunnut menettää minua ja silloin hän sanoi ensimmäistä kertaa ääneen, että epäilee olevansa seksiaddikti."

Mies kohensi itsetuntoaan naisten avulla

Adi haki naisilta arvon tunnetta itselleen ja vaikkei viestittely ollut johtanut mihinkään, hän ei silti pystynyt lopettamaan. Vaikka paljastus oli Sophielle kova paikka jo tässä vaiheessa, hän ei voinut arvatakaan, mitä olisi vielä edessä.

"Ystävänpäivänä hänen koko salaisuutensa paljastui. Hänellä oli tili nettideittipalvelussa, jossa naimisissa olevat miehet ja naiset etsivät seuraa. Hän käytti salanimeä ja salaista sähköpostiosoitetta lähettääkseen seksiviestejä naisten kanssa. Hän vaikutti jopa helpottuneelta, kun hänen salaisuutensa oli viimein paljastunut. Itse ajattelin, etten ehkä kestäisi enää."

Ei vain toisen ongelma

Pari päätti silti yrittää jatkaa parisuhdettaan. Merkittävä edistymisaskel tapahtui, kun Sophie ymmärsi, ettei voisi ajatella vain miehellään olevan ongelmaa. He olivat vaikean tilanteen edessä yhdessä, yhteisenä rintamana.

"Sillä hetkellä, kun aloin nähdä Adin ongelman myös omanani, koko maailmani muuttui."

"Nyt kun olemme tehneet tämän kaiken työn asettamalla rajat, käymällä terapiassa, hänen oltua katkaisuhoidossa, olemme läheisempiä kuin koskaan. En epäile vähääkään yhteistä tulevaisuuttamme, vaan luotan täysin siihen, että elämme onnellisina yhdessä. Joka päivä luotan häneen taas vähän enemmän. Emme piilottele tunteitamme tai ongelmiamme, vaan olemme hyvin avoimia toisillemme kuin myös perheellemme ja ystävillemme tilanteestamme. "

Kaikki on hyvin

Sophie kuvailee parin elämää nyt tasapainoisena ja hyvänä - myös seksielämä toimii. Sophie myöntää kuitenkin, että seksiaddiktio on siksi hankala, koska seksuaalisuutta ei voi poistaa kokonaan.

"Toisinaan harrastamme seksiä 3-4 kertaa viikossa, toisinaan vähemmän. Addiktioaikoina seksiä saattoi olla vain kerran kuukaudessa. Me rakastamme toisiamme syvästi."

"Olemme olleet naimisissa kuusi vuotta, ja monet ovat kysyneet, miksi en vain jättänyt häntä. Olisin hyvin saattanut tehdä niin, mutta en jättänyt, koska näin hänen halunsa muuttua. En voisi haluta mieheltäni ja lasteni isältä muuta kuin sen herkkyyden, joka hänen toinen puolensa suhteeseen tuo. Hän halusi muuttua ja teki sen."


Lue myös: Kasvata itsevarmuutta seksissä näin


Lähde: Womens Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat