Nainen, pidä hänet otteessasi: 12 asiaa, jotka saavat miehen kiinnostuksen sammumaan

17.03.2015 17:15 - Senni Loikala

Deittailemisessa ja parisuhteen alkuvaiheessa on omat kommervenkkinsä. Tilanteiden kärjistymiseen tarvitaan aina kaksi. Tällä kertaa listasimme asiat, jotka kuitenkin saavat miehet pakenemaan paikalta.  

Superpitkät kynnet

Rakennekynnet voivat olla naisten mieleen, mutta monet miehet eivät pidä niitä kovin viehättävinä. Ainakin, jos kynnet ovat luonnottoman pitkät tai muotoiset. Miekkoset pitävät usein luonnollisia naisia vetävinä, joten he eivät välttämättä ymmärrä tekokynsien pointtia.

Voimakkaan tuoksuinen hajuvesi

Kevyt hajuvesi voi pistää miekkosten päät sekaisin, mutta liian tujulla tuoksulla on päinvastaisia vaikutuksia. Liian tymäkkä hajuvesi naisella voi saada miehen tahtomaan happihyppelylle.

Liika hempeily

Jos nainen tahtoo olla miehen iholla koko ajan, vaikka toisen katse alkaa harhailla seinillä, voi hyökkäävä läheisyys saada miehen kaipaamaan vapautta. Monet miehet arvostavat itsenäisiä naisia, joten on tärkeää, ettei ole riippuvainen toisesta.

Juoruilu

Perhoset miehen vatsassa saattavat kadota, mikäli hän huomaa naisen pitävän juoruilusta. Jos puhut miehelle pahaa toisista näiden selän takana, ei se useinkaan tee vaikutusta.

Blondin rooli

Hupsuttelu on pelkästään suloista, mutta jotkut eivät erota rajaa huumorintajun ja blondin roolin välillä. Miehet pitävät usein naisista, joilla on mielipiteitä ja ovat älykkäitä.

Massaan hukkuminen

Miehet pitävät naisista, jotka uskaltavat olla juuri sellaisia kuin ovat. Mikäli toinen tahtoo olla tismalleen, kuten kaikki muut, ei se välttämättä ole hyvä asia. Anna persoonallisuutesi näkyä kaikissa väreissään.

Entisestä rakkaasta pälpättäminen

Jos nainen puhuu usein entisistä kumppaneistaan, voi se miehestä olla epämiellyttävää. Ainakin, mikäli muistelot tulevat aina puskista eikä niiden jakamisella ole sen suurempaa merkitystä nykyisen suhteenne kannalta. 

Liika helppous

Ensitreffeillä ei välttämättä kannata jakaa koko elämäntarinaansa toiselle. Liian suora tutustumistapa voi saada miehet kääntymään kannoiltaan, sillä monet pitävät uuteen ihmiseen tutustumista eräänlaisena tutkimusmatkana. Aluksi voi olla viisaampaa ottaa hissun kissun ja pitää tutustuminen vastavuoroisena.

Liika vaikeus

Joskus naiset voivat ajatella, että täytyisi olla vaikeasti tavoiteltava. Tiettyyn pisteeseen saakka se voi toimia, mutta miehet tarvitsevat melko pian kättä pidempää, jotta heidän kiinnostuksensa säilyy. Kylmyys tai sisäänpäinkääntyneisyys ei ole viehättävää.

Komentelevaisuus

Jos naisesta kuoriutuu liian äidillinen miestä kohtaan, ei se ole puoleensavetävää. Pieni naljailu ja kädenvääntö voi olla hyvästä, mutta kukaan ei kaipaa romanttiseksi kumppanikseen kaikkitietävää käskyttäjää. Myöskään tyly käytös muita ihmisiä kohtaan ei tee mieheen vaikutusta.

Ristiriitaiset signaalit

Monet miehet syttyvät naisista, jotka ovat avoimia motiiveistaan. Jos siis haaveilet parisuhteesta, voi olla kannattavaa kutsua mies syömään tortilloja ja katsomaan elokuvaa luoksesi sunnuntaina. Mikäli nainen viestittää ensin olevansa kiinnostunut, mutta kohtelee pian toista välinpitämättömästi, ei se pitkään jatkuessaan pidä miehen kiinnostusta yllä.

Mustasukkaiseksi tekeminen

Jos nainen on epävarma itsestään ja omista tunteistaan, saattaa hän yrittää tehdä tahallaan miehestä mustasukkaisen. Tällöin lopputulos on harvoin toivottu, sillä miehet tahtovat viettää aikaa ihanan naisen kanssa, eivätkä murehtia ryppy otsassa asemaansa hänen sydämessään. Ole siis oma mahtava itsesi, ja puhu tunteistasi mieluummin suoraan kuin kiertoteitse.

Seuraava artikkeli: Naisiin vetoavat parhaiten itseään puunaavat miehet - vähiten sytyttävä ihmistyyppi yllättää

Lähde: All Women Stalk

Kilpailut

Uusimmat