Naisiin vetoavat parhaiten itseään puunaavat miehet - vähiten sytyttävä ihmistyyppi yllättää

03.12.2014 19:45 - Senni Loikala

Tutkijat loivat Tinderiin stereotypioihin perustuvia valeprofiileja ja vertailivat niiden saamia yhteydenottojen määriä. Eniten huomiota korjasi valehenkilö, jonka ulkonäkö oli sliipattu.

Tuore tutkimus otti selvää, millaiset miestyypit herättävät parhaiten naisten mielenkiinnon virtuaalimaailmassa. Asia selvitettiin luomalla Tinder-deittipalveluun viisi valeprofiilia, joissa samasta miesmallista luotiin eri stereotypioihin nojaavia feikkihenkilöitä. Yhdessä profiilissa mies vaikutti hipsteriltä, toisessa rokkarilta, kolmannessa kuntosalilla ravaajalta, neljännessä nuorukaiselta ja viidennessä puunatulta "hienostelijalta".

Kaikista eniten "match"-painiketta painettiin hienostelijalle, joka sai noin 240 yhteydenottoa naisilta. Toiseksi eniten kiinnostusta herätti nuoren pojan look, ja sitä seurasivat ensin hipsteriltä näyttävä mies ja neljäntenä rokkarilta näyttävä henkilö. Kaikista vähiten yhteydenottoja sai salihirmu, jota lähestyttiin noin 40 kertaa.

- Hienostelijat huomataan helposti, koska he näyttävät hyviltä. Ilmeisinä varjopuolina voivat olla turhamaisuus ja eripurat kylpyhuoneessa kulutetusta ajasta ja tuotteista, ihmissuhdeasiantuntija Caroline Brealey sanoo.

Asiantuntijalla on myös veikkauksensa, mikseivät lihaskimput välttämättä kahmaise naisten kiinnostusta, toisin kuin olisi voinut luulla.

- Jos et ole sujut sen kanssa, että joudut laittamaan salilla kävijälle sopivia aterioita ja jäät kakkoseksi hänen prioirisoidessaan kroppansa, juoksumaton ja crosstrainerin sinun edellesi, niin hän tuskin on sinua varten.

Yhteydenottoja Tinderissä lähetelleet naiset olivat keskimäärin 23-vuotiaita.

Seuraava artikkeli: Vie ihastukseltasi jalat alta kolmen yllättävän flirttivinkin avulla - uskallatko kokeilla?

Lähde: Express

Kilpailut

Uusimmat