Kuva: Fotolia

Nainen, tee rohkeasti aloite - parantaa mahdollisuuksia deittirintamalla

16.05.2016 12:00 - Senja Rapila

Jos olet aiemmin tyytynyt odottamaan miehen aloitetta, uusi tutkimus kehottaa vaihtamaan strategiaa.

Uuden tutkimuksen perusteella aloitteen tekevät naiset onnistuvat muita paremmin treffirintamalla.

Deittipalvelu OkCupidin tekemässä tutkimuksessa selvitettiin käyttäjien toimintatapoja ja siinä selvisi muun muassa, että yli 40 prosenttia naisista haluavat jakaa laskun ravintolaan mennessä. Lisäksi tutkimuksessa kerrotaan heteromiesten tekevän kolme kertaa todennäköisimmin aloitteen.

Tutkimuksen kaikista tärkein osa oli kuitenkin se, jossa kerrotaan aloitteen tekevien naisten tuloksista. Elite Daily -sivuston mukaan naiset, jotka todella tekevät aloitteen, kokevat kaikista eniten onnistumisia deittirintamalla.

Käynnistää todennäköisimmin sujuvan keskustelun

OkCupidin tekemän tutkimuksen perusteella heteronaiset, jotka tekivät aloitteen, saivat käynnistettyä todennäköisimmin sujuvan keskustelun potentiaalisen kumppaniehdokkaan kanssa.

"Tietomme mukaan jos olet nainen ja vastaanotat viestin, viestin lähettänyt mies on noin viisi prosenttia vähemmän viehättävä kuin sinä. Jos sinä kuitenkin lähetät ensimmäisen viestin, mies on todennäköisesti noin seitsemän prosenttia viehättävämpi kuin sinä. Joten jos tyypillisesti odotat aina sitä, että joku lähestyy sinua, voit parantaa deittailupeliäsi noin 12 prosentilla vain lähettämällä ensimmäisen viestin", tutkimuksessa kerrotaan.

Tutkimuksen tärkein sanoma onkin siis, että miehet vastaavat heille lähetettyihin viesteihin innokkaammin kuin mitä he lähettäisivät omia aloitteita naisille.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: 10 asiaa, joihin sorrumme ensitreffeillä - pystytkö samaistumaan?

Lue myös: Tavalliset ihmiset kokeilivat: Miten ehdotetut seksiasennot toimivat oikeasti?

Kilpailut

Uusimmat