Näistä syistä miehet pettävät

03.01.2013 18:15 -

Huomionhakuinen, sitoutumiskammoinen vai pelkkä häntäheikki? Asiantuntijat kertovat yleisimmät syyt, miksi miehet pettävät.

1) Hän ei halua päästää sinua lähelle

Osa miehistä pettää välttääkseen aidon läheisyyden. Se pelottaa heitä, joten he etäännyttävät itsensä vaimostaan tai tyttöystävästään pettämällä. Näin heidän ei koskaan tarvitse luottaa kehenkään muuhun kuin itseensä. Näin heitä ei voi satuttaa. Tai niin he ainakin luulevat...

2) Hän janoaa  läheisyyttä

Toisin kuin ensimmäisessä kohdassa, jotkut miehet haluavat läheisyyttä. Kun he eivät saa sitä puolisoltaan, he etsivät läheisyyttä suhteensa ulkopuolelta. Osa pariskunnista ajautuu ajan myötä erilleen. Sen sijaan, että mies yrittäisi keskustella ongelmasta, hän ajattelee, että on helpompaa hakea läheisyyttä jostain muualta.

3) Hän kaipaa intohimoa ja uutuudenviehätystä

Parisuhteen alussa ette saaneet toisistanne tarpeeksi. Ajan myötä tilanne kuitenkin voi rauhoittua ja seksistä saattaa tulla rutiinia. Mies saattaa kaivata kiihkeämpää meininkiä, joten hän voi etsiä sitä suhteen ulkopuolelta.

4) Hän haluaa kontrolloida suhdetta

Osa miehistä on uskottomia siksi, että he haluavat tuntea vallan tunnetta. He saattavat luulla, että pettäminen antaa heille valtaa parisuhteessa.

5) Hänellä ei ole tahdonvoimaa

Osa miehistä on yksinkertaisesti heikkoja. Osa pettää vain siksi, että heillä oli mahdollisuus siihen.

6) Hän on pettänyt aikaisemmin jäämättä kiinni

Kerran pettäjä, aina pettäjä -sanonta ei aina pidä paikkaansa. Mutta jos mies on aikaisemmin pettänyt jäämättä kiinni, voi houkutus olla liian suuri. Mies ei välttämättä ole selvittänyt syitä siihen, miksi alun perin on pettänyt tai sitten hän ei välitä kenestäkään muusta kuin itsestään.

7) Mies haluaa vaihtoehtoja

Osa miehistä pettää vaikka he rakastaisivatkin puolisoansa. Osa miehistä kaipaa vaihtelua.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat