Kuva: Fotolia

Neitsyt ihastuu idiootteihin, härkä jääräpäihin - katso mitä horoskooppimerkkisi sanoo miesmaustasi

19.05.2016 15:15 - Reija Saarinen

Horoskooppimerkki saattaa paljastaa, kuka viehättyy kiltistä ja kuka seikkailunhaluisesta.

Horoskooppi saattaa paljastaa ihmisestä yllättävänkin paljon. Se kertoo jotain luonteesta sekä siitä, millaisiin ihmisiin tietyn merkin edustaja useimmiten ihastuu. Katso alta osuuko luonnehdinta sinuun.

Oinas 21.3.-19.4.

Päädyt yleensä yhteen charmikkaiden ja huolehtivien miesten kanssa. Syy saattaa olla siinä, että olet itse aivan samanlainen. Ikävä kyllä toisinaan he vaativat sinulta enemmän aikaa ja energiaa kuin mitä olet valmis antamaan.

Härkä 20.4.-20.5.

Intohimoiset ja määrätietoiset miehet saavat mielenkiintosi heräämään ja pidätkin miehistä, joilla on vahvoja mielipiteitä. Toisaalta olet itse usein hyvin jääräpää ja pysyt kannassasi kuolemaan saakka, joten aivan yhtä itsepäistä tyyppiä et voi rinnallesi ottaa.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Nautit karismaattisten ja seikkailunhaluisten miesten seurasta. Jos mies on valmis ottamaan riskejä, olet myyty. Miehen tulee kuitenkin olla valmis juoksemaan perässäsi, sillä kaipaat seikkailuja etkä pysy kauaa paikallasi.

Rapu 21.6.-22.7.

Olet hyvin tunteellinen tyyppi, joten tarvitse rinnallesi tasapainoisen ihmisen. Nautit enemmän rauhallisista koti-illoista kuin villistä biletyksestä ja siksi löydät kumppanin useimmiten työpaikalta.

Leijona 23.7.-22.8.

Nautit fiksujen ja luovien ihmisten seurasta, sillä he inspiroivat sinua erilaisuudellaan. Olet luonteeltasi johtajatyyppiä, joka nauttii myös esillä olosta. Siksi löydät kumppanisi baarin vilinästä.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Nautit tunteellisten ja taiteellisten ihmisten seurasta. Ikävä kyllä se saattaa toisinaan viedä sinut täydellisten idioottien luokse, jotka eivät anna suhteeseen yhtä paljon kuin sinä.

Vaaka 23.9.-23.10.

Energinen, itsevarma ja uraauurtava mies on sinua varten. Nautit erityisesti rohkeiden miesten seurasta, jotka käyttävät paljon aikaa sinun iskemiseesi.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Käytännölliset, hoivaavat ja kärsivälliset miehet ovat sinua varten. Haluat että saat rinnallesi miehen, joka on siinä myös huonoina päivinä ja auttaa sinua aina kun sitä tarvitset. Olet siis ihminen, joka vaatii kumppaniltaan paljon.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakastat miehiä, jotka ovat älykkäitä ja avoimia. Toivot, että kumppanisi on yhtä seikkailunhaluinen kuin sinäkin. Juuri siksi tyyppi, joka on peloton ja intohimoinen voittaa sinun sydämesi.

Kauris 22.12.-19.1.

Nautit herkkien ja lojaalien miesten seurasta, sillä he saavat sinut tuntemaan olosi turvalliseksi. Et ikinä tuhlaa aikaa tyyppeihin, jotka eivät ole valmiita antamaan suhteelle yhtä paljon kuin sinä.

Vesimies 20.1.-19.2.

Pidät taiteellisista miehistä, jotka tietävät tarkalleen mitä elämältään tahtovat. Nautit siitä, että miehellä on mielipiteitä eikä hän pelkää väitellä kanssasi. Haluat kuitenkin myös, että rinnallasi on ihminen, jonka kanssa tunnet olosi turvalliseksi.

Kalat 20.2.-20.3.

Auttavaiset ja fiksut miehet ovat sinua varten. He nimittäin tuovat turvaa ja huolenpitoa muuten melko sekavaan elämääsi. Haluat myös, että rinnallasi on mies, joka tihkuu romantiikkaa ja saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi.

Lue myös: Horoskooppimerkkien seksikkäimmät piirteet listattiin: Mikä sinussa vetää puoleensa?

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat