Oho! Tutkimus paljastaa totuuden vaimojen seksielämästä

21.01.2013 12:45 - Heli Thoren

Monet vaimot ovat tyytyväisiä seksielämäänsä. Silti he mieluummin nukkuvat tai lukevat kirjaa sängyssä kuin innostuvat ilottelemaan miehensä kanssa.  

Pitkässä suhteessa on omat haasteensa - etenkin, kun puhutaan seksielämästä. 18-49 vuotiaat vaimot saivat iVillagen tutkimuksessa valottaa petipuuhiaan. Tulokset ovat miehille paikoin karua luettavaa.

Tutkimuksessa kävi ilmi, että peräti 77 % naisista on tyytyväisiä omaan seksielämäänsä. Silti peräti 63 % kertoo sekstailua mieluummin käyvänsä nukkumaan tai lukevansa vaikka kirjaa. Romaaniin uppoutuu erityisen mielellään tutkimuksen vanhemmat naiset. Parikymppiset ovat kaikista ikäryhmistä tyytyväisimpiä vällyjen väliseen elämäänsä - ja tarttuvat harvemmin mukaansatempaavan luettavaan sängyssä pötkötellessään.

Oma aviomies sytyttää kuitenkin monet naisista. 48 % sanoo oman kumppanin olevan paras seksikumppani kaikista elämän miehistä. Silti 62 % kertoo myös muiden miesten houkuttelevan. Silti vain 10 % tutkimukseen osallistuneista naisista ovat toteuttaneet salaisen haaveensa ja ovat pettäneet kumppaniaan.

Uudet asennot ja tekniikat kiinnostavat, mutta eivät samalla tavoin kaikkia ikäryhmiä. 18-29 vuotiaat testaavat uusia kujeita mieluiten. Silti suuri osa, peräti 81 % vastaajista tunnusti oman seksielämän olevan ennalta arvattavaa ajankohdan ja asentojen suhteen. Ne naiset, kenellä oli vähintään kaksi lasta kertoivat kuitenkin, että seksin arkisuus ei haittaa heitä lainkaan.

Lähde: iVillage.com

Kilpailut

Uusimmat