Onko koolla väliä ja pilaako kondomi nautinnon? Seksimyyteistä otettiin selvää

19.06.2014 14:02 -

Men's Health -lehti kävi läpi joukon seksimyyttejä selvittääkseen, ovatko ne totta.

Jokainen kuulee elämänsä aikana erilaisia seksiuskomuksia ja faktoja seksistä. Men's Health kysyi ihmisen seksuaalisuteen erikoistuvilta tutkijoilta vastauksia alla oleviin seksimyytteihin.

1. Seksi on parempaa nuorempana.

Paremminkin nopeampaa. Iäkkäämmät ihmiset ilmoittivat kyselyssä olevansa tyytyväisempiä seksielämäänsä kuin nuoremmat. 

2. Kondomit vievät iloa seksistä.

Tutkimuksen mukaan 68 prosenttia miehistä käytti itselleen sopimatonta kondomia. Oikean kondomin löydettäessä molempien seksin osapuolien nautinto nousi suuresti.

3. Pelkkä yhdyntä riittää naisen orgasmiin.

Tutkimuksen mukaan 75 prosenttia naisista ei pysty saamaan orgasmia ainoastaan yhdynnän kautta. Seksivalmentaja Melanie Davisin mukaan suurin osa naisista saavuttaa orgasmin vasta klitoriksen hyväilyn yhteydessä.

4. Miehet eivät ole luonnostaan yksiavioisia, mutta naiset ovat.

- Yhteiskunnassa naisia suorastaan ohjataan tällaiseen ajatteluun, mutta naiset ovat biologisesti ja ajatusmaailmaltaan jopa sopivampia useammalle kumppanille, parisuhdevalmentaja Deboroah Anapol kertoo.

5. Naisia ei kiinnosta seksi yhtä paljon kuin miehiä.

- Miesten onneksi tämä ei ole totta. Naisten kiinnostus seksiin voi laskea suhdeongelmien, työpaineiden tai miehen lapsivaatimuksien takia. Mutta pääasiassa nainen on onnellinen ja seksuaalinen henkilö, Anapol kertoo.

6. Miesten on pakko ejakuloida saavuttaakseen orgasmin.

Yleinen uskomus naisten keskuudessa, mutta se ei kuitenkaan ole totta. Mies saattaa saada orgasmin, mutta hän ei välttämättä silloin purskauta siemensyöksyä.

7. Miehellä on oltava erektio nauttiakseen esileikistä

Miehellä ei tarvitse olla erektiota nauttiakseen esileikistä naisen kanssa, sillä usein pelkkä naisen tyydyttäminen saattaa tuottaa suurta nautintoa. Monet naiset nauttivat pelkästä esileikistä ilman yhdyntääkin.

8. Mitä isompi, sitä parempi.

Nuoremmille naisille koolla on enemmän väliä, kuin vanhemmille. Isompi asia, jolla on enemmän tekemistä naisen nautinnon kanssa on peniksen paksuus. Myös yhteensopivuudella on suuri merkitys.

- Iso penis ja tiukka emätin ovat monesti huono yhdistelmä, Anapol sanoo.

9. Avioliitto ei voi toipua pettämisestä.

Itseasiassa asia on useammin toisin päin - tiettyyn pisteeseen saakka.

- Syrjähypyt joista on suhteen on helponta toipua ovat satunnaisia tapauksia, joissa mies ei ole ollut aktiivinen osapuoli. Vaikeinta on toipua pitkällisestä salasuhteesta, joissa kumppani alkaa vertailemaan itseään salasuhteen toiseen osapuoleen, psykologian professori Barry McCarthy kertoo.

10. Kuka tahansa mies pystyy kehittymään kestäväksi rakastajaksi.

- Joillekin miehille vain on fyysinen mahdottumuus pystyä pitkiin suorituksiin. Jos mies kestää alle minuutin joka kerta, ei hänestä koskaan tule maratonimiestä, seksiterapeutti Stephen Snyder sanoo.

Aiemmin uutisoimme merkeistä, joista tiedät miehen haluavan vain seksiä. Lue juttu tästä.

Lähde: Men's Health

Kilpailut

Uusimmat