Kuva: Fotolia

Onko kumppanillasi huono päivä? 10 tapaa piristää

22.10.2016 20:15 - Iiro Myllymäki

Suuteleminen ja yksinkertaiset huomioinnin osoitukset voivat olla tarpeeksi.

Meillä kaikilla on huonot päivämme, jolloin mikään ei tunnu sujuvan niin kuin pitäisi. Toisten ihmisten pienetkin teot voivat kuitenkin kääntää huonot päivät edes piirun verran paremmiksi. Jos parisuhteen toisella osapuolella on huono päivä, seurustelukumppanilla on monia keinoja piristää päivää. Female First listasi kymmenen tällaista keinoa:


Tuo aamiainen sänkyyn

Jos kumppanin kehno mieliala on havaittavissa heti aamulla, siihen kannattaa myös tarttua heti aamulla. Aamupalan tuominen sänkyyn ja sen yhdessä nauttiminen on hyvä keino osoittaa hellyyttä ja käynnistää päivä positiivisilla fiiliksillä.

Suutele hyvästiksi

Kun erkaannutte kumppaninne kanssa esimerkiksi töihin lähdön takia, suuteleminen eron hetkellä on hyvä tapa osoittaa välittämistä ja toivottaa kumppanille onnea päivän haasteisiin.

Lähetä viestejä

Pieni huomioiminen viestillä tuo helposti hymyn kumppanin huulille. Hellät viestit, joissa kerrot rakastavasi ja kaipaavasi kumppaniasi, auttavat kumppaniasi jaksamaan.

Selvitä, milloin kumppanillasi on lounasaika

Voit piristää kumppaniasi soittamalla hänelle, jos teillä sattuu olemaan samaan aikaan päivällä vapaata aikaa. Pieni avautuminen keskellä päivää voi keventää mielialaa yllättävänkin paljon.

Lähetä iloinen sähköposti

Jos puhelulle ei ole aikaa ja Whatsapp-viesti tuntuu liian arkiselta, turvaudu sähköpostiin. Työ- tai opiskelusähköpostiviestien keskellä kumppanilta tullut romanttinen viesti auttaa jaksamaan.

Suutele kun tapaatte

Kun tapaatte uudelleen, kannattaa välittämistä osoittaa heti suudelmalla. Mikä olisikaan mukavampi tapa aloittaa loppupäivä yhdessä?

Kuuntele häntä

Jos kumppanillasi on tarve puhua päivän tapahtumista ja mieltä painavista asioista, kuuntele ja ole läsnä.

Yritä asettua hänen asemaansa

Joskus voi olla hankala ymmärtää, miksi kumppanin mieliala on maassa. Ole empaattinen ja yritä nähdä asiat hänen näkökulmastaan.

Tee ruokaa

Jos kumppanisi on rasittunut ja stressaantunut, kannattaa poistaa kaikki mahdolliset stressitekijät yhteisestä ajasta. Tällainen teko voi olla esimerkiksi ruoan laittaminen kumppanin puolesta. Luultavasti kumppanisi muistaa tämän eleen ja tekee saman palveluksen sinulle aikanaan.

Osoita hellyyttä nukkumaan mennessä

Tämän ei tarvitse tarkoittaa seksiä. Jo pieni pussailu ja lähellä oleminen voi riittää tekemään kumppanisi olon – ja omasi – paremmaksi. Parhaassa tapauksessa läheisyydestä saatava hyvä olo kantautuu seuraavaan päivään.

Lue myös: Onko suhteenne kipinä kadonnut? Piristä arkeanne täsmävinkeillä

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat