Kuva: Fotolia

Orgasmin saamisen todennäköisyyttä tutkittiin - heteronaisten ja -miesten välillä valtava ero!

24.02.2017 13:15 - Iiro Myllymäki

Uuden tutkimuksen mukaan heteronaisista 65 prosenttia saa orgasmin usein tai aina seksin aikana. Heteromiehillä vastaava osuus on 95 prosenttia.

Uudessa tutkimuksessa on tutkittu, miten seksuaalinen suuntautuminen vaikuttaa orgasmin saamisen todennäköisyyteen seksin aikana. Metro.co.uk-sivusto uutisoi tutkimuksesta, jonka mukaan kaikkein huonoimmat todennäköisyydet orgasmin saamiselle on heteronaisilla.

Indianan ja Chapmanin yliopistojen ja Kinsey Instituten tekemässä tutkimuksessa tutkittiin yhteensä yli 50 000:a yhdysvaltalaista ihmistä. Mukana tutkimuksessa oli heteroseksuaalisia, biseksuaalisia ja homoseksuaalisia miehiä ja naisia. Heteroseksuaalisista naisista 65 prosenttia sanoi saavansa usein tai aina orgasmin seksin aikana. Tämä oli matalin prosenttiosuus kaikista tutkimuksen ihmisryhmistä.

Toisiksi matalin prosenttiosuus, 66 prosenttia, oli biseksuaalisilla naisilla. Useimmin orgasmin saivat puolestaan heteromiehet. Heistä peräti 95 prosenttia vastasi saavansa orgasmin usein tai aina seksiä harrastaessaan. Homomiehillä prosenttiosuus oli 89 ja biseksuaalisilla miehillä 88.

Lesbonaiset saavat tutkimuksen mukaan orgasmin huomattavasti useammin kuin heteronaiset. Lesbonaisista 86 prosenttia vastasi saavansa usein tai aina orgasmin seksin aikana.

Tutkimuksessa selvitettiin myös, millainen seksi myötävaikutti naisten orgasmien saamista. Muun muassa seuraavat tekijät seksissä myötävaikuttivat todennäköisesti orgasmin saamiseen:

- naisen vastaanottama suuseksi

- pidempikestoinen seksi

- tyytyväisyys parisuhteessa

- omien halujen sanominen ääneen seksin aikana

- seksikkäiden alusvaatteiden pitäminen

- uusien seksiasentojen kokeileminen

- anaalistimulaatio

- rakkaudenosoitukset seksin aikana

Lue myös: Väite: On olemassa ääni, joka voi saada naisen laukeamaan

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat