Pinnasängyssä vauvansa kanssa nukkuvasta äidistä nettihitti - taustalla riipaiseva tarina

13.04.2016 19:00 - Senni Loikala

Netissä leviää tuoreen äidin kirjoitus, joka auttaa ymmärtämään rakkauden ja huolenpidon merkitystä elämässä.

Pienen Luella-tyttövauvan äiti Dayana Mager kirjoitti muutama viikko sitten Facebookiin päivityksen, joka on koskettanut kymmeniä tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa.

Yhdysvaltalainen Mager kertoo kirjoituksessaan, miten suuresti eräs tositarina orpokodista vaikutti häneen. Tuore äiti kuuli rankan kertomuksen Ugandassa työskenneeltä lähetystyöntekijältä, joka jakoi kokemuksensa kirkkokonsertin aikana. Tarina sai Magerin tekemään lupauksen ikuisesta rakkaudesta ja huolenpidosta lapselleen.

Lue alta otteet Magerin liikuttavasta kirjoituksesta.

Äidin lupaus

Hän (lähetystyöntekijä) käveli sisälle orpokotiin, jossa yli sata vauvaa makasi pinnasängyissään. Hän kuunteli hämmästyksen ja ihmetyksen vallassa, miten ainoa hänen kuulemansa ”ääni” oli hiljaisuus.

Hän kääntyi emäntänsä puoleen ja kysyi, miksi orpokodissa oli hiljaista. Vastaus oli jotakin, mitä en tule ikinä, en ikinä unohtamaan.

Emäntä katsoi häntä ja sanoi: ”Suurin piirtein viikon päästä siitä, kun vauvat tuodaan tänne ja he ovat itkeneet lukemattomia tunteja, he viimein lopettavat itkemisen, koska he ymmärtävät, ettei kukaan tule hakemaan heitä…

He lopettavat itkemisen, koska he ymmärtävät, ettei kukaan tule heidän luokseen. Ei seuraavien kymmenen minuutin eikä neljän tunnin päästä, tai ehkä ei koskaan…

Sydäntä särkevää.

Minä murruin. Olisin kirjaimellisesti pystynyt keräämään särkyneen sydämeni palaset auditorion lattialta.

Tulimme kotiin, ja kun sinä iltana 4,5 kiloa painava pikkuinen Luellamme lepäsi minua vasten, annoin hänelle lupauksen. Lupauksen siitä, että tulen aina olemaan hänen kanssaan.

Aina.

Kun kahdelta yöllä hänen vaikeroiva itkunsa kuuluu itkuhälyttimistä, minä tulen hänen luokseen.

Kun hän ensimmäisen kerran satuttaa itsensä, ja kun hän särkee ensimmäisen kerran sydämensä, me olemme hänen tukenaan. Me tulemme pitämään hänet lähellämme, annamme hänen tuntea, mitä hän ikinä tunteekin, annamme hänen tehdä omat päätöksensä; ja me pysymme hänen luonaan.

Me tulemme näyttämään hänelle kyyneltemme ja turhautumisen hetkiemme avulla, että itkeminen on sallittua, ja että tunteiden näyttäminen on sallittua. Että meidän kanssamme hän on aina turvassa, ja me tulemme olemaan aina hänen kanssaan.

Kokemus sai Magerin menemään pinnasänkyyn lapsensa viereen, jolloin hänen puolisonsa otti kuvan rakastavasta äidistä ja tyttärestä. Katso netissä leviävä päivitys alta.

Lue myös: Miltä vartalo näyttää tunteja synnytyksen jälkeen? Äidin rohkeasta kuvasta nettihitti, katso

Lue myös: Yli satakiloisen äidin hurja muodonmuutos uskomattomaksi fitness-kaunottareksi - katso

Lue myös: Äidin hääkuvista nettihitti: Syynä 5-vuotiaan pojan yllättävä asuvalinta

Kilpailut

Uusimmat