Kuva: Fotolia

"Poikaystäväni ei saa minua tulemaan, mitä teen?"

29.12.2016 09:15 - Rea Tallgren

Naisen kirje asiantuntijalle käsittelee yleistä ongelmaa. Vastaus lohduttaa, että tilanne voi muuttua konkreettisten askelten avulla.

Cosmopolitan-lehden asiantuntijapalstalle on saapunut kirje, jossa nainen kertoo seksielämäänsä häiritsevästä tekijästä. Naisen mukaan hänen on mahdotonta saada orgasmi poikaystävänsä kanssa, ja poikaystävälle asiasta on muodostunut todellinen ongelma.

Referoimme kirjeen alle: 

"Olen seurustellut poikaystäväni kanssa puolen vuoden ajan. Nautin seksistä hänen kanssaan enemmän kuin kenenkään kanssa aikaisemmin. On vain yksi ongelma; en pysty saamaan hänen kanssaan orgasmia. Hän tietää, että olen saanut orgasmeja yksin vibraattorin avulla klitoristani stimuloiden, mutta en koskaan penetraatiossa. Siltä hän ottaa paineita asiasta.

Minä yritän kertoa hänelle, että nautin seksielämästäme suunnattomasti, että seksi tuntuu minusta kerta kerralta paremmalta ja että minua ei haittaa, vaikka en saa orgasmia. Häntä asia kuitenkin piinaa. Hän on saanut minut tuntemaan, että minussa on jotain vikaa. Ja tiedän, että hän itse ajattelee myös, että hänessä on vikaa.

Mitä voin tehdä?"

Asiantuntijan vastaus on napakka: 

"Minusta kuulostaa siltä, että sinä kommunikoit poikaystävällesi omista tunteistasi ihailtavasti. Hänellä sen sijaan ei ole hajuakaan siitä, mitä hän tekee tai sanoo. Hän ei kenties ole mikään mäntti, mutta seksikasvatuksen suhteen hän on selvästi pimennossa. Hänen on tärkeää ymmärtää, että kukaan ei tunne vartaloasi paremmin kuin sinä itse. Hänen täytyy välittömästi lopettaa sinun olosi tekeminen "vialliseksi", kun sinussa ei todellakaan ole mitään vikaa. 

Älä anna hänen syyllistää itseäsi. Älä anna hänen kertoa sinulle, miten sinun tulisi saada orgasmi. Hänen ei todellakaan pitäisi tuntea oloaan uhatuksi, kun et saa orgasmia. 

Uskon, että tässä tilanteessa auttaa se, jos hän oppii enemmän seksistä. Poikaystäväsi tulee ymmärtää, että 70-80 prosenttia naisista ei saa orgasmia pelkän penetraation kautta, vaan klitorikseen pitää todellakin kiinnittää huomiota. Ei ole kyse siitä, että poikaystäväsi penis olisi liian pieni. Ei ole kyse siitä, että hän käyttäisi sitä väärin. Ei ole kyse siitä, että sinussa olisi jotain. Syy on yksinkertainen; naista ei ole suunniteltu saamaan orgasmia pelkän yhdynnän avulla. 

Muistuta poikaystävääsi myös siitä, että millään, mitä hän "pitää normaalina" ei ole väliä; vain sillä, mitä mieltä te kaksi olette seksielämästänne, on väliä. Tärkeintä on se, että hän kuuntelee sinua ja luottaa sinuun siinä, että tunnet vartalosi parhaiten. Tärkeintä on se, että sinä jatkat puhumista - ja että hän todella kuuntelee."

Lue myös: K-18! Suuseksikouluttajan 8 täsmäohjetta täydelliseen suihinottoon

Lue myös: Miltä naisen alapää maistuu? Rehellinen video kertoo vastauksen - katso

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat