Ponnari, nuttura vai hiukset auki? Naisen kampaustyyli kertoo seksihaluista

29.12.2012 22:15 -

Aamulla epähuomiossa kiepautettu nuttura saattaa kertoa naisesta enemmän kuin voisi kuvitella.

1) Poninhäntä

Tiukkikselta vaikuttavat poninhäntänaiset ovat itse asiassa melko rohkeita lakanoiden välissä. Hiusten vetäminen poninhännälle viestii itsevarmuudesta. Tämä nainen haluaa mieluummin näyttää kasvonsa kuin piiloutua hiusten taakse.

Seksivinkki: Ponnarinaiset pitävät rajusta ja nopeasta seksistä. Kokeilkaa kerrankin hidastaa tahtia. Sytyttäkää muutama kynttilä ja pyhittäkää aikaa toisillenne.

2) Viimeisen päälle laitetut hiukset - jopa kotioloissa

Jos nainen näyttää aina siltä kuin olisi juuri noussut kampaajantuolista, hän rakastaa järjestystä ja on hyvin johdonmukainen. Hän nauttii siitä, että saa ottaa ohjat käsiinsä.

Seksivinkki: Kun aina yrittää säilyttää kontrollin, ei koskaan onnistu heittäytymään hetkeen. Kokeilkaa roolien vaihtoa. Sitokaa silmät - se pakottaa tiukkisnaisen luovuttamaan kontrollin.

3) Villit, auki olevat hiukset

Luonnolliset hiukset ovat merkki siitä, että nainen viihtyy nahoissaan. Hänellä on luultavasti rento asenne niin elämään, rakkauteen kuin seksiin.

Seksivinkki: Sivelkää toistenne hiuksia esileikin aikana. Se rentouttaa.

4) Sotkuinen nuttura

Nutturoita käyttävät naiset nauttivat miesten huomiosta. Niska on yksi seksikkäimmistä vartalon kohdista. Sen paljastaminen on tiedostamaton tapa flirttailla ja näyttää miehelle, että on tavoiteltavissa. Tällaiset naiset nauttivat hitaasta esileikistä.

Seksivinkki: Moni voi tulkita nutturanaisen vaativaksi. Tähän naiseen uhrattu aika ei taatusti mene hukkaan. Pieni panostus takaa lukuisia, kauan kestäviä kohtaamisia.

Lähde: Cosmopolitan.com

Kilpailut

Uusimmat