Ruotsalaisessa deittisovelluksessa kuvasi saa olla korkeintaan kuusi tuntia vanha

18.09.2015 22:45 - Emma Ylistalo

Oletko joutunut tilanteeseen, jossa treffikumppanisi ei ole näyttänytkään samalta kuin deittisivuston kuvissa? Nyt tähän on löytynyt ratkaisu!

Tekeekö sinunkin joskus mielesi laittaa kumppania etsiessä deittisovellukseen pari vuotta vanha kuva, jossa olet hieman nuoremman näköinen ja kenties muutaman kilon laihempi? Tai joudutko joskus miettimään onko treffikumppanisi oikeasti saman näköinen kuin kuvissa? Nyt on onneksi löytynyt sovellus, joka takaa sen, että mahdollisen treffikumppanin kuva ei ole vuosien takaa.

Ruotsalainen deittisivusto 7Heaven pitää sivustollaan ainoastaan jäseniä, joiden kuvat on otettu viimeisen kuuden tunnin sisään. Sovellukseen rekisteröityessäsi kuvasi saa siis olla korkeintaan kuusi tuntia vanha. Sovellus pystyy tarkastamaan kuvien aikaleimat, joten sitä on turha edes yrittää huijata.

Käyttäjät voivat ladata sovellukseen uusia kuvia halutessaan, mutta kuvan täytyy olla juuri otettu. 7Heaven-sovellus haluaa näyttää ainoastaan autenttisia kuvia potentiaalisille deittikumppaneille.


Lue myös: Tinderiin uusi ominaisuus: Tekee kiinnostuksestasi avoimempaa

Lähde: 7Heaven

Kilpailut

Uusimmat