Tinderiin uusi ominaisuus: Tekee kiinnostuksestasi avoimempaa

10.09.2015 13:15 - Emma Ylistalo

Tinderin uusi päivitys antaa mahdollisuuden "supertykätä".

Tinderissä eteen voi tulla oikeastaan mitä vain - kummallisia kuvauksia, vielä oudompia profiilikuvia ja vähän normaaleja keskusteluja. Sovelluksessa on toki hyviäkin puolia ja mahtavaa on se, että Tinderissä voi ilmoittaa kiinnostuksensa yhdellä pyyhkäisyllä.

Tinder on kuitenkin aina ollut eräänlainen mysteeri. Et voi varmasti tietää, onko kuuma mies tykännyt sinusta, vai onko kuvasi edes ikinä päätynyt hänen ruudulleen. Nyt Tinder on kuitenkin julkistamassa uuden mahdollisuuden - Super Like -napin. Sillä voit tehdä erityisen selväksi pitäväsi toisesta ihmisestä. Nappia painamalla voit siis sanoa toiselle "Hei katso minua! Olen kiinnostunut sinusta, kiinnostuitko minusta? Jos pyyhkäiset oikealle, olemme match!".

Pyyhkäise ylöspäin

Vasemmalle tai oikealle pyyhkäisyn lisäksi tulee myös vaihtoehto pyyhkäistä ylöspäin kertoakseen erityisen suuren kiinnostuksensa. Jos joku on painanut Super Like -nappia kohdallasi, näet sen hänen kuvansa kohdalla olevasta sinisestä tähdestä.

Super Like -painalluksiin tosin on raja, jotta ne eivät menettäisi merkitystään. Oikealle pyyhkäiseminen ja tällä tavoin kiinnostuksen kertominen on aikaisemmin ollut helppo tapa kertoa tunteistaan. Uusi ominaisuus tekee kiinnostuksesta näkyvämpää ja sen vahva signaali halutaan säilyttää muun muassa rajoittamalla Super Like -painallusten määrää.


Lue myös: Nainen antoi Tinderinsä isänsä käyttöön viideksi viikoksi - oppi tärkeän asian

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat