Kuva: Fotolia

Salaisuus useampiin orgasmeihin selvitettiin - ota konkreettiset vinkit avuksi

07.07.2016 21:15 - Tiina Svensk

Useampi orgasmi ei ole myytti, ja nyt tiede on antanut meille vastauksia niiden saamiseksi.

Orgasmit ovat loistavia, ja jotkut naiset voivatkin saavuttaa useamman orgasmin seksin aikana. Joillekin taas moniorgastiset sessiot ovat vain myytti, mutta tiede on osoittanut asian todeksi - ja kertonyt myös, kuinka useamman kliimaksin voi saavuttaa helpommin.

Todennäköisyyksiä voi kasvattaa

Glamour sivusto uutisoi tutkimuksesta, jonka mukaan 47 prosenttia naisista voi saada useamman orgasmin peräjälkeen. Halutun lopputuloksen saaminen vaatii kuitenkin oikeaa tekniikkaa kumppanilta jolloin myös naiset, jotka eivät uskoneet saavansa useampia orgasmeja, voivat sen kokea.

Tutkimuksen mukaan on tärkeintä pitää taukoa ensimmäisen ja seuraavan orgasmin välillä. Silloin on tärkeää aloittaa stimulointi pienemmällä intesiteetillä ja stimuloida eri alueita. Silloin olotila ei tunnu liialliselta tai liian herkältä.

Eri alueet tuottavat myös erilaisia orgasmeja, eli jos kumppanisi stimuloi klitoristasi, pyydä häntä kokeilemaan g-pisteen stimulointia.

Treenaaminen ja hengitys auttavat

Kun aloitatte uuden kierroksen, on tutkimuksen mukaan tärkeintä muistaa hengittää syvään. Tutkimusryhmässä mukana olleen O'Rileyn mukaan hengityksen pidättäminen lieventää nimittäin kiihottumista, ja voi estä orgasmin saamisen täysin.

Voit myös treenata voimakkaampia orgasmeja varten. Säännöllinen lantionpohjan lihasten harjoittaminen ja geishakuulien käyttäminen lisää todennäköisyyksiäsi muuttaa loistavan seksinne entistä tajunnanräjäyttävämmäksi.

Lue myös: Mies paljastaa: 9 asiaa, jotka naisen olisi hyvä tietää seksistä

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat