Kuva: Fotolia

Sinulle hyväksikäyttäjäni: "Itken vieläkin, koska sieluni on vartalossa, johon sinä olet koskenut"

17.07.2016 20:15 - Rea Tallgren

Avoin kirje -sarjassa ihmiset kirjoittavat avoimesti ja rohkeasti asioista, jotka ovat jääneet sanomatta tai kuulematta.

"Sinulle hyväksikäyttäjäni.

Reilu kolme vuotta sitten tapasit tytön paikkakunnallasi. Tyttö oli alaikäinen, sinua noin neljä vuotta nuorempi ja pienikokoinen. Kerroit kasvaimestasi, ja sairaudestasi jonka takia olet niin isokokoinen.

Otit minut omaksesi, vasten tahtoani, veit minua paikkakunnalta toiseen. Tulit kotiini, pakotit minut kotiisi. Käytit minua seksuaalisesti hyväksesi noin neljän kuukauden ajan, kymmeniä kertoja. Olin voimaton, pelokas, itkuinen, vihainen, enkä uskaltanut kertoa asiasta kenellekään.

Muistat varmaan, kuinka karkasin rantaan viiltelemään, koska halusin tietää, tuntuuko mikään niin pahalta kuin hyväksikäytetyksi tuleminen. Muistat varmaan senkin, kun kävelin laiturin päähän ja halusin hukuttautua, jäin laiturille itkemään. Ja sen kun luonasi oli hirttoköysi valmiiksi solmittuna, sanoit jotain tähän tyyliin: "Jos siltä tuntuu, niin siitä vaan" ja viittasit kädelläsi hirttoköyden suuntaan. Muistat varmaan myös sen, kun huusin: "painu **ttuun, en halua tuollaista poikaystävää"! Muistat varmaan senkin, kun nukuin kaverisi vieressä, koska pelkäsin sinua.

Toivoin joka päivä että toinen meistä kuolisi, jotta tämä loppuisi.

Kului yli kolme vuotta, äitini varasi minulle ajan yksityiselle psykologille, tietämättä mitä minulle oli tapahtunut, mutta nähtyään jatkuvan pahan oloni. Silloin puhuin ensimmäistä kertaa traumoista, joita olet minulle aiheuttanut.

Olen joutunut jättämään koulun, työn sekä osan kavereistani, koska traumat veivät mielenterveyteni. Joka viikko, vieläkin, itken ja ahdistun siitä, että sieluni on kropassa, johon sinä olet koskenut.

Pääsen tähän tietoon vuoden sisällä traumahoitoihin. Pääsen vielä yli kaikesta, mutta en koskaan niin lopullisesti, että elämäni olisi parempaa kuin ennen sinun tapaamistasi.

En kiitä sinua mistään.

Terveisin, 

Minä."

Lue myös: Sinulle rakas ex-mieheni: "Elämäni suurin virhe rikkoi perheemme"

Lue myös: Alkoholistiäidilleni: "Jos joskus saan lapsia, et näe heitä koskaan"

Lue myös: Sinulle luokkakaverini, joka olet todennäköisesti jo kuollut: "Anteeksi, että unohdimme sinut"

Lue kaikki aikaisemmat Avoimet kirjeet tästä

Lähetä meille avoin kirjeesi osoitteeseen rea.haverinen@bauermedia.fi. Voicen toimitus pidättää oikeuden muokata kirjeitä ja päättää itse niiden julkaisusta ja julkaisematta jättämisestä. Julkaistut kirjeet julkaistaan aina nimettöminä.

Kilpailut

Uusimmat