Kuva: Fotolia

Sytytä seksielämäsi helpoilla vinkeillä - katso 6 kohdan lista

27.01.2017 21:45 - Senja Rapila

Muun muassa fantasiointi auttaa oppimaan, millaiset asiat saavat sinut kiihottumaan.

Oman seksielämänsä laatua voi ylläpitää helpoilla vinkeillä. Voit lukea Elite Dailyn listaamat vinkit alapuolelta.

1. Seksi ei ole koskaan velvollisuus

Tämä tuntuu olevan monelle itsesäänselvyys, mutta on myös monia, jotka ajattelevat sen olevan velvollisuus. Monet uskovat, että neitsyyden menetys tiettyyn ikään mennessä on velvollisuus. Sitä se ei kuitenkaan ole.

Kenenkään kanssa ei tule harrastaa seksiä sen vuoksi, että muut pitäisivät sinua kivana ja rentona tai sen vuoksi, että treffikumppani tarjosi sinulle ravintolaillallisen. Ei. Jos et halua harrastaa seksiä, ei sinun tarvitse sitä tehdä.

2. Älä stressaa karvoista

Monet kertovat, että he ovat harrastaneet elämänsä parasta seksiä spontaanisti juuri silloin, kun kainalokarvat ja muut karvat ovat saattaneet jäädä sheivaamatta. Siitä ei siis kannata huolehtia, jos tilanne ajautuu kuumille kiville ja bikinirajat ovat jääneet sheivaamatta.

Todellisuudessa täydellisyyden tavoittelu, esimerkiksi juurikin sheivaamisen suhteen, on turhaa. Jos kipinät lentelevät ja välillänne on kiistatonta kemiaa, ei pienet karvat haittaa leikin ohella.

Jos kieltäydyt jokaisesta potentiaalisesta seikkailusta sen vuoksi, että olet unohtanut sheivata, saatat menettää elämäsi aikana monia uskomattomia kokemuksia ja elämyksiä. 

3. Masturboi mahdollisimman paljon

Jokainen seksin asiantuntija muistuttaa aina sitä, että koskaan ei voi masturboida liikaa. Jos et tiedä itsekään sitä mistä pidät, miten voit olettaa toisen tietävän. Harjoittele siis nautinnon antamista itsellesi. Kun tiedät mistä pidät, osaat sanoa kumppanillesi juuri ne asiat, jotka saavat sinut nautinnon huipulle.

4. Kommunikoi

Älä koskaan pelkää sanoa seksikumppanillesi sitä, mistä pidät. Edes maailman seksuaalisimmat ihmiset eivät voi tietää sitä, mikä saa juuri sinut nauttimaan täysillä yhteisestä ajastanne.

5. Älä häpeä seksiä

Monet uskovat, että esimerkiksi naisten tulisi jollain tavalla häpeillä seksistä puhumista. Se ei kuitenkaan ole totta, vaan itsensä ja seksin suhteen tulisi olla mahdollisimman avoin. Mitä enemmän olet sujut seksin kanssa ajatuksena, sitä enemmän nautit itse aktista.

6. Fantasioi

Kun annat itsellesi aikaa fantasioida, annat mielikuvituksellesi niin sanotusti omaa "leikkiaikaa". Mielikuvituksesi löytää nopeasti sellaisia asioita, mistä pidät itse seksin yhteydessä. Kun fantasioit mahdollisimman paljon, saatat huomata, että haluaisit kokeilla huomattavasti enemmän uudenlaisia asioita sängyn puolella.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Tubettajan rohkea lupaus: Teen seksivideon, jos saan poikaystäväni kanssa miljoona tilaajaa

Lue myös: Puhelinseksin ammattilainen paljastaa: Oudoimmat pyynnöt, jotka minulle on esitetty

Lue myös: Seksiammattilainen opastaa: Kuinka käsittelet miehen kiveksiä ja maksimoit nautinnon

Lue myös: Tee vuodesta 2017 paras seksivuotesi - 13 vinkkiä

Kilpailut

Uusimmat