Tahdotko vielä kesäheilan? 5 tapaa heille, ketkä eivät kaipaa mitään vakavaa

28.07.2014 20:15 - Senni Loikala

Askmen-sivusto esittelee viisi yleisintä tapaa hankkia pikasuhde, jos ei tahdo pitkäaikaista parisuhdetta juuri nyt.

Aina ei ole sopiva vaihe elämässä parisuhteelle. Siitä huolimatta monet kaipaavat perhosia vatsaansa. Mikäli kaipaat rinnallesi kesäkollia tai -kissaa, kannattaa satunnaiseenkin suhteeseen lähteä puhtaat jauhot pussissaan. Alla viisi yleistä pikasuhdetta. 

Laastari

Kun ero on osunut kohdalle, etsivät monet uutta ihmistä parantamaan haavojaan. Monesti kyse on vain väliaikaisesta suhteesta, jonka tarkoituksena on päästä yli entisestä. Vastikään eronnut ihminen on lähes aina haavoittuvainen, joten molempien kannattaa olla varovaisia ja hienotunteisia.

Kaverin kaveri

Yhteinen ystävä voi joskus toimia Amorina. Alkoholinmakuisten illanviettojen aikana moni uusi tuttu voi löytää yhteisen sävelen ja päätyä samaan sänkyyn. On hyvä muistaa, että seuraavana päivänä tilanne saattaa jo olla kiusallinen. Tällöin ei kannata vältellä eilistä heilaa, vaikka et tahtoisi hänen kanssa mitään vakavaa. Muista lisäksi, että ystävästäsi saattaa tuntua epämukavalta pikasuhteet hänen kavereidensa välillä.

Nettideitti

Oletko flirttaillut mukavan miehen tai naisen kanssa Tinderissä tai nettideittipalveluissa? Hämärien iltojen yksinäisinä tunteina monesta voi tuntua, että olisi mukavaa käpertyä jonkun kainaloon. Tällöin voi tulla lähettäneeksi viestin online-kullalleen ja huomata olevansa jo matkalla hänen kotiinsa. Liian nopeasti edenneet suhteet eivät monesti kanna kovin pitkälle.

Vähän enemmän kuin kavereita

Toiset ryhtyvät ystävyyssuhteeseen, johon kuuluu seksin harrastaminen. Yleensä jompikumpi aina kuitenkin retkahtaa ja jää tunnekoukkuun. Orgasmin jälkeen aivoissa vapautuu oksitosiini-hormonia, mikä ikään kuin viekoittelee meitä kiintymään toiseen pelkän kosketuksen sijaan myös tunteilla. Seksillä höystetty kaveruus voi toimiessaan olla erinomainen ratkaisu, mutta suhde voi olla hyvä pitää lyhytaikaisena.

Kännisekoilu

Kun veressä on promilleja, kasvaa todennäköisyys päätyä petiin jonkun kanssa illan päätteeksi. Samalla kasvaa todennäköisyys moniin ikäviin seurauksiin, kuten sukupuolitauteihin. Jos molemmat ovat kuitenkin valmiita viettämään yhden yön kivaa, voi maistissa saada tyydytettyä läheisyyden tarpeensa. Koskaan ei kuitenkaan kannata livahtaa pois paikalta seuraavana aamuna, vaan kohdata reilusti silmästä silmään.

Lue myös: Suomalaisasiantuntija: Ihminen ei voi itse vaikuttaa siihen, keneen ihastuu

Lähde: Ask Men

Kilpailut

Uusimmat