Tekstiviestit paljastavat: Haluaako mies seurustella vai harrastaa vain seksiä?

29.06.2015 09:15 - Eeva Rajala

Siinä, missä sarkasmi tai kehonkieli ei välttämättä välity, tekstiviesti voi paljastaa toiselle jotain muuta.

Joskus on vaikea analysoida toisen lähettämiä tekstiviestejä, mutta niistä saa aina jotakin selville. Elite Daily -sivusto listasi miesten lähettämiä tekstiviestejä ja niiden ajankohtia, jotta naiset tietäisivät, millaisesta miehestä on kyse.

Mies tekstaa töiden jälkeen

Jos mies lähettää tekstiviestin töidensä jälkeen ja kysyy, miten sinun päiväsi on mennyt, on hän todennäköisesti todella hyvä tyyppi. Yksikään idiootti ei olisi kiinnostunut siitä, miten päiväsi meni. Mies todennäköisesti haluaa seurustella kanssasi.

Mies tekstaa aamulla

Jos mies lähettää tekstiviestin heti aamusta, hän pitää sinusta ja haluaa, että olisit enemmän kuin ystävä. Aamuinen tekstiviesti on merkki siitä, että olet miehen mielessä heti aamusta ja hän haluaa olla viestiyhteydessä kanssasi mahdollisimman kauan päivästä. Joka-aamuiset tekstiviestit saattavat olla rasittavia, mutta mies todennäköisesti haluaa seurustella kanssasi.

Mies tekstaa vain iltaisin

Jos mies lähettää tekstiviestejä vain iltaisin, hän yrittää todennäköisesti saada sinua vain sänkyyn. Mikäli tekstiviestejä alkaa tulla vasta keskiyön jälkeen, hän on todennäköisesti jo saanut pakit joltain toiselta naiselta. Häntä ei välttämättä kiinnosta vakava suhde.

Mies ei vastaa tekstiviesteihin

Jos mies jättää lähettämäsi tekstiviestit täysin huomiotta, on se merkki siitä, ettei häntä kiinnosta. Moni mies ei osaa nätisti sanoa toiselle, ettei homma enää kiinnosta, ja täysi hiljaisuus onkin joskus parempi vaihtoehto kuin sanoa toiselle, että toisen pitäisi painua helvettiin. Mikäli siis mies ei vastaa tekstiviesteihisi, hän ei joko halua olla missään tekemisissä kanssasi tai häntä kiinnostaa pelkkä seksi.

Mies kutsuu naista typyksi

Jos mies kutsuu sinua tekstiviestissä typyksi tai vastaavaksi, on se merkki siitä, että mies tahtoo kutsua sinua jollain lellittelynimellä, muttei ole jaksanut pohtia oikeaa sellaista. Todennäköisesti mies on aidosti kiinnostunut sinusta.

Mies kutsuu naisen kahville

Jos mies pyytää naista tekstiviestin välityksellä kahville, on se merkki siitä, että hän on herrasmies. Mies haluaa todennäköisesti seurustella kanssasi.

Mies kutsuu naisen katsomaan elokuvaa

Tällaisia viestejä ei nykyään harrasteta kovinkaan paljon. Jos mies lähettää viestin, missä kysyy sinua katsomaan hänen luokseen elokuvaa, haluaa hän todennäköisesti vain sänkyyn kanssasi.

Mies pyytää naista lähettämään kuvan itsestään

Jos mies pyytää viestissään sinua lähettämään kuvan hänelle itsestäsi tai paidastasi, haluaa hän vain harrastaa seksiä kanssasi. Häntä ei oikeasti kiinnosta, millainen paita sinulla on ylläsi, vaan se mitä paidan alta löytyy. Hän todennäköisesti haluaa vain sänkyyn, ei seurustella kanssasi.


Lue myös: Pieni penis ei tarkoita huonoa seksiä - lue faktat

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat