10 ihastusta, jotka jokainen nainen kokee elämänsä aikana

29.09.2013 09:15 - Katariina Näreaho

Ihminen ihastuu useita kertoja elämänsä aikana. Toisinaan tunteet syvenevät rakkaudeksi, toisinaan kyse on vain ihailun ja vetovoiman tuomasta tuntemuksesta.

Seuraavat 10 ihastusta tulee jokainen todennäköisesti kokemaan vähintään kerran elämänsä aikana.

1. Lapsuuden ihastus
Hän on se suloinen poika hiekkalaatikolta tai alakoulusta. Kun leikitte pihalla pusuhippaa, jäit tahallasi kiinni saadaksesi märän suukon poskeesi häneltä. Ehkä jopa "seurustelitte" lapsena - huikeat kaksi viikkoa? Nyt katsot hänen kuvaansa Facebookista. Hän ei ehkä ole yhtä söpö kuin silloin, mutta tunnet pienen piston sydämessäsi kun huomaat, että hän on mennyt naimisiin ja perustanut perheen.

2. Julkkisihastus
Tämä tyyppi on poseerannut seinälläsi useammassakin eri julisteessa. Kirjoitit hänelle ehkä useita rakkauskirjeitä, joihin valitettavasti et saanut koskaan vastausta. Ehkä posti kadotti ne matkalla? Nuorena olit varma, että tulette menemään naimisiin, mutta toisin kävi.

3. Työihastus
Hän on se työpaikan kolli, johon et välttämättä normaalisti tunne vetoa. Mutta koska vietät hänen kanssaan paljon aikaa töissä, huomaat yhtäkkiä ihastuneesi häneen. Varoituksen sananen: Älä juo liikaa pikkujouluissa.

4. Ei minun tyyppiäni -ihastus
Hän on mies, johon et ikinä kuvitellut ihastuvasi. Hän on täysin erilainen kuin ihannemiehesi on: Jos pidät vaaleista ja pitkistä, hän on tumma ja lyhyt. Jos itse olet boheemi ja vapaa sielu, hän on piinkova bisnesmies ja tarkka kaikessa. Vastakohdat vetävät joskus toisiaan puoleensa!

5. Some-ihastus
Häntä olet salaa tiiraillut Facebookissa tai Twitterissä. Et välttämättä tunne koko henkilöä, mutta katselet hänen kuviaan, nokkelia tilapäivityksiään ja haaveilet olevasi osa niitä vielä joku päivä.

6. Vihaihastus
Vihan ja rakkauden raja on häilyvä. Tunnet suurta ärtymystä tätä miestä kohtaan, etkä voi sietää olla hänen lähettyvillään. Silti syvällä sisimmässäsi tunnet vetoa häneen, jostain ihmeen syystä.

7. Salainen ihastus
Et paljasta tunteitasi tätä miestä kohtaan edes ystävillesi. Ehkä ihastuminen häneen on jollain tasolla väärin: hän on kenties parhaan ystäväsi aviomies? Et ikinä tekisi aloitetta tätä miestä kohtaan, mutta et myöskään voi kertoa tuntemuksistasi kenellekään.

8. Näen hänet joka puolella -ihastus
Tuntematon mieshenkilö, johon törmät mitä erilaisimmissa tilanteissa. Tiedät hänestä vain etunimen, mutta tunnet silti suurta vetoa häneen. Ehkä hän asuu lähsitölläsi, pitää samoista kahviloista kuin sinä tai on tutun tuttu?

9. Baristaihastus
Tältä mieheltä ostat jokapäiväisen lattesi lähikahvilasta. Nimilapun takia tiedät hänen nimensä, ja olette ehkä joskus vaihtaneet pitkiä katseita, mutta siinä kaikki. Hän on ystävällinen ja tietää automaattisesti, minkä kahvin tilaat joka kerta. Pakko olla rakkautta!

10. Hän on se oikea -ihastus
Tyyppi, jota olet tapaillut jo hetken. Hän on potentiaalinen aviomiesehdokas ja uskot rakastuvasi häneen minä hetkenä hyvänsä. Ehkä ensi kesänä olette jo kihloissa?

Lähde: Yahoo! Shine

Kilpailut

Uusimmat