Tutki miehen käsi - saat tietää, millainen hän on parisuhteessa

18.12.2014 18:15 - Senni Loikala

Tutkimuksessa selvitettiin, miten miehen käsi vaikuttaa hänen luonteeseensa ja parisuhteeseensa.

Tuoreen kanadalaisen tutkimuksen mukaan miehen kädestä voi saada selville yllättäviä asioita. Alla seikat, jotka pystyt päättelemään toisen kourasta - ainakin, mikäli tutkimusta on uskominen.

1) Jos miehen etusormi on lähes samanpituinen kuin nimetön, on hänen parisuhteensa yleensä harmoninen. Mikäli etusormi on lyhyempi, on mahdollisuus onnelliselle parisuhteelle muita todennäköisempi.

2) Jos miehen etusormi on nimetöntä lyhyempi, tulee hän saamaan todennäköisesti muita enemmän lapsia.

- Miehet, joiden nimetön on etusormea pidempi, kuuntelevat todennäköisemmin tarkkaavaisesti, hymyilevät, tekevät kompromisseja, osaavat rauhoitella toista ja antaa kohteliasuuksia; mitä naisiin tulee, väittää tutkija Debbie Mpskowitz.

3) Miehet, joiden nimetön on etusormea pidempi, ovat muita riitaisampia sekä miesten että naisten kanssa. Heidän väitetään altistuneen muita enemmän testosteronille kohdussa. Puolestaan naisilla etusormen ja nimettömän välisten pituuserojen ei huomattu vaikuttavan heidän käyttäytymiseensä.

Personality and Individual Differences -lehdessä julkaistuun tutkimukseen otti osaa 155 miestä ja naista, ketkä olivat iältään 18-54-vuotiaita. He täyttivät kyselyn, joiden tuloksia tutkijat analysoivat ottaen huomioon ihmisten sormien pituudet.

Seuraava artikkeli: Olisitko uskonut? Oikea- ja vasenkätisyys vaikuttaa jopa päätöksentekoon

Lähde: Express

Kilpailut

Uusimmat