Kuva: Fotolia

Tutkijat: Naiset nauttivat seksistä miehiä enemmän

15.12.2016 13:15 - Reija Saarinen

Useimmiten naiset alkavat nauttimaan seksistä myöhemmällä iällä vieläkin enemmän.

Tuore seksitutkimus on naisten kannalta iloista luettavaa. Sen mukaan näyttää siltä, että naiset todellakin nauttivat seksistä miehiä enemmän, vaikka moni varmasti kuvitteli asian olevan täysin päinvastoin.

Syy on tutkijoiden mukaan siinä, että naiset kokevat syvempiä ja monipuolisempia orgasmeja kuin miehet. Naiset voivat tutkijoiden mukaan saada jopa neljänlaisia orgasmeja. Näihin kuuluvat klitorisorgasmit, orgasmi, joka saavutetaan g-pistettä stimuloimalla, orgasmi, joka saadaan kohdunkaulaa stimuloimalla sekä orgasmi, joka saadaan esimerkiksi nännien hyväilyn kautta.

- Orgasmeja on monenlaisia ja jokainen nainen kokee ne eri tavalla, tutkija Jim Pfaus kertoo.

- Mutta toisin kuin miehet, naiset voivat kokea todella erilaisia orgasmeja elämänsä aikana ja nämä kehittyvätkin koko naisen eliniän ajan.

Aiemmissa tutkimuksissa on todettu, että naiset voivat saada useita orgasmeja peräkkäin. Sen lisäksi naisten seksuaalinen halukkuus ja nautinto saattavat kohentua vanhemmalla iällä. Tutkijoiden mukaan tämä johtunee siitä, että ikä tuo varmuutta, jolloin nainen uskaltaa helpommin nauttia ja myös näyttää kumppanilleen sen, mistä todella pitää.

Lue myös: Mitkä horoskooppimerkit harrastavat eniten seksiä?

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat