Kuva: Fotolia

Ansaitset parempia orgasmeja - lue, kuinka saat halutun lopputuloksen

25.05.2016 11:15 - Tiina Svensk

Masturboinnin avulla opit tietämään tarkkaan, mitä haluat.

Moni ajattelee, että seksin aikana tulee aina saada orgasmi. Seksi voi olla kuitenkin loistavaa ilmankin. Siitä huolimatta orgasmi on varmasti haluttu ja mukava lisä sekä kumppanin kanssa vietettyihin hetkiin että hauskanpitoon itsensä kanssa.

Tie loistaviin orgasmeihin löytyykin nimenomaan masturboinnista. Metro -sivuston mukaan kannattaa tietää itse tarkkaan, mitä haluaa. Silloin osaat opastaa myös kumppanin kohti suurempaa nautintoa:

Käytä geishakuulia

Geishakuulilla voi treenata kätevästi lantionpohjan lihaksia, eikä harjoitus vie kerrallaan paljoa aikaa - kaiken lisäksi tulokset tuntuvat varmasti pian, joten tähän treeniin löytyy varmasti myös motivaatiota!

Parempien ja voimakkaampien orgasmien lisäksi vahvoilla lantionpohjan lihaksilla on myös muita terveyshyötyjä: ryhtisi kohenee ja virtsankarkailu ei ole enää ongelma.

Älä huijaa kumppaniasi

Oletko näytellyt orgasmeja harrastaessasi seksiä kumppanisi kanssa? Jos haluat todella saada parempia - ja aitoja - orgasmeja, kannattaa huijaaminen lopettaa saman tien. Samalla kannattaa kuitenkin painottaa omalle kumppanilleen, ettei vika ole hänessä - ja että orgasmien saaminen on joskus todella haastavaa.

Sen jälkeen voitte alkaa yhdessä testaamaan ja kokeilemaan, mikä todella toimii sinulle. Opasta kumppaniasi ja kerro rehellisesti, mikä toimii sinulle.

Pitkitä nautintoa kiusaamalla

Tie orgasmiin vaatii aikaa: mitä pidempään maltat pitkittää nautintoa, sitä räjähtävämpi orgasmi todella on. Voit kokeilla kikkaa itselläsi tai testata sitä kumppaniisi - huomaat varmasti tehon lopputuloksessa. Hidasta tahtia juuri ennen huippua ja pitkitä nautintoa. Siten tuotat kumppanillesi tai itsellesi voimakkaamman orgasmin kuin normaalisti.

Tietyt päivät toimivat paremmin kuin toiset

Kuukautiskierto vaikuttaa aivan kaikkeen, myös orgasmeihin. Tutkimuksen mukaan 18-35 -vuotiaiden naisten kuukautiskierron 14. päivä on otollisin orgasmeille: silloin hormonitoiminta ja kierto auttavat kehoa saamaan voimakkaamman orgasmin. Silloin tapahtuvan ovulaation vuoksi klitoris turpoaa 20 prosenttia suuremmaksi kuin normaalisti, ja on tavallista herkempi.

Keskity klitorikseen

Useimmat naiset saavat orgasmin ennemmin klitoriksen stimuloinnilla kuin G-pisteen avulla. Monet eivät edes tiedä, missä heidän G-pisteensä sijaitsee. Keskity siis rauhassa klitorikseen ja sen stimulointiin. Testaa, millainen liike toimii juuri sinulle.

Tee orgasmista prioriteetti

Vaikka seksi onkin loistavaa ilman orgasmia, ansaitset tietää, mikä toimii juuri sinulle. Ota siis aikaa itsellesi ja ota vastuu omasta nautinnostasi. Vastuu nautinnosta tarkoittaa myös, että puhut kumppanisi kanssa.

Jos kumppanisi tulee jatkuvasti ennen sinua, eikä näe vaivaa sinun eteen, asiasta kannattaa puhua. Jokainen ansaitsee tajunnanräjäyttävää seksiä ja mahtavia orgasmeja - myös sinä.

Lue myös: Tie naisen orgasmiin - Näillä kuudella ohjeella tulos on taattu

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat