Kuva: Fotolia

Kolme ajankohtaa, jolloin himoitset herkkuja eniten

23.04.2016 16:15 - Joose Koskiranta

Uusi tutkimus paljastaa, milloin himoitset eniten epäterveellistä ruokaa dieetin aikana.

Päivän aikana kohtaat kolme eri ajankohtaa, jotka ovat pahimpia vihollisiasi laihdutuskuuriasi kohtaan. Näina ajankohtina himosi turhiin lisäkaloreihin on suurin, ja vaarana on, että saa yliotteen sinusta.

Uusi tutkimus näyttää, että dieetillä olevat ihmiset nauttivat helposti jopa 750 kaloria aterioiden ulkopuolella. Se on melkein puolet siitä, mitä dieetillä olevien naisten pitää syödä normaalisti.

Jos haluat oikeasti laihduttaa, pitää sinun olla erityisen varovainen alla olevien kolmen ajankohdan kanssa, sillä silloin lisäkaloreiden himosi on yleensä suurin.

Klo. 11

Ensimmäinen kriittinen ajankohta on aamupäivän lopussa. Lounaaseen on vielä tovi aikaa, mutta vatsasi kurnii jo pahaenteisesti. Muista syödä runsas ja terveellinen aamupala, niin et jää ansaan.

Klo. 15

Kriisi numero kaksi tulee yleensä puolessavälin iltapäivää, kun stressi työpaikalla on korkeimmillaan eikä energiaa tunnu enää riittävän. Hanki lisäenergiaa kupillisella terveellistä teetä, virkistävällä kävelylenkillä tai pienellä, jo ennestään suunitellulla välipalalla.

Klo. 21

Viimeinen viettelys tulee myöhään illalla. Päivän askareet on tehty ja on aika rentoutua sohvalla television tai kirjan parissa. Mukavuuden tunne sekä väsymys kulkevat käsi kädessä, joten pese hampaasi ja käy aikaisin nukkumaan sipsipussin ahmimisen sijasta.

Lue myös: 10 syytä nauttia auringosta

Lähde: Woman

Kilpailut

Uusimmat