Kuva: AOP

Suurin pudottaja -kilpailija keräsi pudottamansa kilot takaisin: "Hävettää"

22.04.2016 08:45 - Pauliina Jokinen

Ali Vincent voitti kilpailun vuonna 2008.

Painonpudotus on vaikea laji, mutta vielä vaikeampaa on pitää pudotetut kilot poissa. Sen on saanut kokea myös Suurin pudottaja -ohjelmaan osallistunut Ali Vincent, joka voitti Yhdysvaltojen ohjelman vuonna 2008.

Vakavasta ylipanosta kärsinyt Vincent pudotti ohjelman aikana ja sen jälkeen yhteensä huikeat 46 kiloa. Vincent painoi yli 100 kiloa ohjelman alkaessa vuonna 2008. Finaalissa hänen painonsa oli pudonnut 55 kiloon.

Kahdeksan vuotta ohjelman jälkeen Vincent on saanut lähes kaikki pudottamansa kilot takaisin. Nainen kertoi asiasta koskettavassa Facebook-päivityksessään.

"Kuluneet kahdeksan vuotta ovat olleet ylä- ja alamäkeä. Minulla on ollut suurta menestystä sekä valtavia menetyksiä", Vincent aloitti julkaisemansa kirjoituksen.

"Olen tuntenut olevani täysin yksin ja tuhansien ihmisten tukema. Olen kokenut menestystä, josta en osannut edes unelmoida sekä painajaisia, joita en toivoisi vihollisillenikaan."

40-vuotias Vincent kertoo kokevansa olonsa pettyneeksi, kun kilot palasivat.

"Vannoin, etten enää ikinä olisi siinä pisteessä uudestaan. En olisi voinut kuvitellakaan, että painan jälleen yli 90 kiloa", Vincent kuvaili.

"Minua hävettää ja nolottaa. Koen epäonnistuneeni."

Vincent halusi jakaa tarinansa, sillä hän uskoo häpeän olleen painavampi taakka kannettavaksi kuin uudelleen kerätyt kilot.

"Olen ollut niin peloissani julkisesta nolaamisesta, että olen kärsinyt eniten itse. Mutta enää niin ei tapahdu."

Vaikka painoa onkin tullut takaisin, on Vincentin yksityiselämä onnellisella tolalla. Nainen avioitui viime vuonna ja nyt hän aikoo jälleen pudottaa painoaan. Vincent kertoi aikovansa pudottaa painoaan, jotta hänellä olisi mahdollisuus saada lapsi.

"Minulla on vihdoin parisuhde, johon luotan täysin. Minulla on ystäviä ympäri maata ja työ, joka inspiroi minua", Vincent iloitsi.

Lue myös: Lähtikö varpaistasi tunto urheillessa? Taustalla luonnollinen syy

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat