Liikkuminen voi olla hauskaa: 4 lajia, joita kannattaa kokeilla

15.12.2013 14:15 -

Harjoittelemisen ei tarvitse tuntua tylsältä ja pakolliselta, vaan siitä voi nauttia ja saada hyvän olon. 

Sanotaan, että menee 21 päivää totutella uuteen elämäntapamuutokseen ennen kuin siitä tulee tapa. Uusiin lajeihin totuttelemista ei kannattaisikaan pelätä vaan antaa niille tarpeeksi aikaa ja edes muutama tilaisuus ennen luovuttamista. Kokeile ainakin alla olevia lajeja, jos et vielä ole löytänyt mieluisaa tapaa liikkua.

Aerobic/tanssi

Nämä molemmat tunnit ovat hauskoja ja kaiken lisäksi ne kehittävät rytmitajua. Molemmilla tunneilla on mahdollisuus polttaa kaloreita mukavalla tavalla ja hyvän musiikin parissa.

Zumba

Zumba on fantastinen keino vartalon muokkaamiseen ja rasvanpolttoon. Lajia harrastavat myös sellaiset julkkikset kuten Jennifer Lopez ja Madonna.

Tankotanssi

Tankotanssi on loistavaa harjoitusta vatsalihaksille ja se tarjoaa myös hyvää harjoitusta koko vartalolle. Tankotanssissa haasteet eivät lopu kesken, sillä siinä voi kehittyä aina.

Vatsatanssi

Tämä laji on erityisesti selälle ja vatsalle erinomaista liikuntaa. Lajissa opetellut liikkeet kehittävät nopeutta ja auttavat hallitsemaan lantion liikkeitä. Hengitysharjoitteet ovat myös tärkeitä tässä lajissa ja ne tekevät olosta rauhallisen ja rentoutuneen.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat