Terveellistä ja ravitsevaa - kuntoammattilaiset kertovat omat välipalasalaisuutensa

09.01.2014 13:45 -

Avain hyväkuntoiseen ja lihaksikkaaseen vartaloon on oikeanlainen ruokavalio. Asiantuntijat kertovat omat suosikkinsa.

Asiantuntijat jakavat omat vinkkinsä, joiden avulla voi saada haluamansa vartalon ja oppia syömään oikein. Lue alta fitness-ammattilaisten terveellisistä lempiruuista.

Katie Warner Johnson, Carbon38 perustaja

- Rakastan vihreätä smoothieta, joka sisältää kupillisen vettä, yhden nipun hienonnettua lehtikaalia, kourallisen pinaattia ja persiljaa, kolme varsisellerinvartta, puolikkaan omenan, puolikkaan päärynän, yhden banaanin ja sitruunamehua. Smoothie on täyttävä ja herkullinen.

Amanda Butler, fitnessmalli

- Minun herkkuvälipalassani on yksi punainen omena, jonka päällä on kaksi ruokalusikallista luonnon maapähkinävoita. Maapähkinävoissa on paljon proteiinia ja terveellisiä rasvoja, mutta sen voi halutessaan korvata myös mantelivoilla.

Ben Wegman, ammattitanssija

- Välipala, jota minä syön kirjaimellisesti joka päivä, on jättimäinen lehtikaalisalaatti. Sen sekaan laitan auringonkukansiemeniä, kultaisia rusinoita ja kotitekoista tahinia (tahini: sitruunamehua, murskattua valkosipulia ja merisuolaa).

Anna Kaiser, julkimoiden kouluttaja

- Minun suosikkiannostani on hyvä kokata suurina annoksina, sillä siitä saa loistavia välipaloja. Kevyesti suolattu annos on kvinoan, hienonnetun lehtikaalin, karpalon ja pinjansiemenien sekoitus.

Will Torres, julkkisten kunto-ohjaaja

- Luotan mansikkaiseen munanvalkuais-smoothieen, joka on todella täyttävä ja vähäkalorinen. Sekoitan smoothieeni neljä mansikkaa, 200 grammaa puhdasta mantelimaitoa, lusikallisen proteiinijauhoa ja lusikallisen kuitutuotetta.

Angela Leigh, fitnessryhmän johtaja

- Minun täytyy aloittaa aamuni syömällä proteiinipannukakkua, jonka avulla saan hyvät polttoaineet päivään. Tarvitset seuraavia ainesosia: kaksi ruokalusikallista munanvalkuaista, kourallinen proteiinijauhetta, tilkka mantelimaitoa, ripaus mantelijauhoa, kourallisen chia-siemeniä, pellavaa ja ripaus kanelia. Kaada lopuksi pannukakun päälle hieman kookosöljyä.

Junelle Lupiani, ravitsemusterapeutti

Edamame-pavut ovat terveellinen välipalavaihtoehto ja ne sisältävät hiilihydraatteja ja proteiinia.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat