Nainen, 7 yllättävää asiaa, jotka rakkaasi kannattaa tietää saadakseen täydellisen orgasmin

21.05.2015 18:15 - Karoliina Kotala

Hyvä seksi ei aina vaadi orgasmia, mutta parhaimmillaan orgasmi voi olla enemmän kuin moni uskoisikaan. Mitä siis mies voi tehdä tuntuvamman orgasmin eteen?

Guyism-sivusto listasi joukon yllättäviä ohjeita, joilla mies voi parantaa orgasmiaan.


Kegel-harjoitukset

Kegel-harjoituksia eli lantionpohjalihasten treenaamista kuullaan usein suositeltavan naisille, mutta yhtä lailla treenistä on hyötyä myös miehille. Miehet voivat harjoitella lantionpohjalihaksiaan muiden huomaamatta vaikkapa työmatkalla tai virtsatessa. Treeni auttaa muun muassa kontrolloimaan orgasmia, vahvistaa erektiota ja pitää huolta eturauhasen kunnosta.


Kontrollointi

Moni mies joutuu seksin aikana kontrolloimaan orgasminsa tuloa kumppaninsa vuoksi, mutta tavasta on hyötyä muutoinkin. Miehen kannattaakin harjoitella itsekseenkin siten, että masturboi itsensä lähelle orgasmia ja jarruttelee viime hetkellä, samaa toistaen. Se paitsi vahvistaa orgasmia, myös pidentää kiihottumista.


Aamuseksi

Aamuseksi tuntuu monesta erityisen hyvältä ja myös siemennesteen tuotanto on miehellä parhaimmillaan aamuisin.


Ruokavalio

Varsinaista pornotähtiruokavaliota ei ole olemassa, mutta useat tunnetut aikuisviihdealan miestähdet suosivat ruokavaliossaan selleriä, koska sen myötä siemennesteen määrä kasvaa.


Hyvä kunto

Kun olet hyvässä fyysisessä kunnossa, myös verenkiertosi toimii elimistössä hyvin. Se puolestaan vaikuttaa selvästi myös erektioon ja siemensyöksyyn.


Tupakointi

Kaiken muun pahan ohella tupakointi huonontaa siemennesteen laatua merkittävästi.


Nesteytys

Juo tarpeeksi vettä ja unohda alkoholi, joka kuivattaa elimistöä entisestään. Kehon hyvä nestetasapaino vaikuttaa suoraan myös siemennesteeseen.

Lue myös: Mies, tahdotko olla hyvä rakastaja? Ihanteellisen seksikumppanin ominaisuudet selvitettiin

Lähde: The Guyism

Kilpailut

Uusimmat