Etkö ole koskaan saanut orgasmia? Auta itseäsi näin

23.04.2014 09:45 - Rea Tallgren

Orgasmivaikeudet ovat tuttuja lukemattomille naisille. On kuitenkin keinoja yrittää auttaa itseään kliimaksin saavuttamisessa, vaikka se aina olisi vaikeaa ollutkin.

Orgasmin saaminen on naisille paljon miehiä vaikeampaa. Joidenkin lukujen mukaan naiset saavat orgasmin jopa 3-4 kertaa hitaammin kuin miehet. Vaivaa tulee siis usein nähdä - ja paljon - ennen kuin nainen voi saavuttaa kliimaksin.

Moni nainen ei pystykään huippua saavuttamaan - ei yksin eikä yhdessä. Tämä on niin yleistä, ettei siitä ole syytä hätääntyä. On olemassa naisia, jotka eivät koskaan saa orgasmia, mutta on myös olemassa keinoja, joilla yrittää se saada, vaikka se aina vaikeaa olisikin ollut.

Her Campus -sivustolla neuvotaan, että itsensä tunteminen on kaiken A ja O. Kun oman kehonsa tuntee, voi itsestään nauttia täysillä. Tutustu siis itseesi rauhassa. Ota omaa aikaa. Koskettele itseäsi juuri niin kuin sinä tykkäät - ja ajattele aivan mitä haluat. Fantasioissa mikään ei ole kiellettyä. Mitä paremmin itsensä osaa pitää tyytyväisenä, sitä paremmin siihen pystyy myös toinen.

Jos harrastat seksiä kumppanin kanssa, pidä huoli siitä, että esileikki on pitkä. Varsinkin pelkässä yhdyssä useimman naisen on lähes mahdoton saada orgasmia, joten on tärkeää, että esileikki on kunnollinen. Lisäksi klitoriksen stimulointia ei pidä unohtaa penetraationkaan aikana.

Yksi tärkeimmistä tekijöistä on luottamus - niin itseen kuin toiseen. Unohda syyllisyys ja ujous. Sinulla on oikeus nautintoon - ja jos harrastat seksiä kumppanin kanssa, halunnee hänkin hyvin todennäköisesti sinun saavan siitä kaiken irti. Älä siis pelkää sanoa, mistä pidät ja esittää toiveita.

Lähde: Her Campus

Kilpailut

Uusimmat