Naiset laittavat terveelliset elämäntavat parisuhteen ja rahan edelle

06.06.2013 16:15 - Reetta Haverinen

Uuden kyselytutkimuksen tulokset paljastavat, että 61 prosenttia naisista laittaa terveen ja hyvinvoivan kropan jopa onnellisen parisuhteen edelle.

Ihmiset ovat ryhtyneet huolehtimaan omasta terveydestään vuosi vuodelta enemmän. Kuntoilusta ja ruokavaliosta onkin tullut monelle yksi elämän tärkeimmistä asioista. Tätä seikkaa tukevat uuden amerikkalaistutkimuksen tulokset, joiden mukaan suurin osa naisista pitää terveellisiä elämäntapoja ja hyvää ruokavaliota jopa rakkautta, vaatteita ja paksua palkkapussia tärkeämpänä.

Eko- ja luomutuotteita myyvän vähittäistavarakauppa Abe's Marketin tekemään kyselyyn osallistui yhteensä 1500 amerikkalaisnaista. Terveyskyselyn tulokset ylittivät tutkijoiden odotukset.

- Vaikka ihmisten terveystietoisuus onkin vuosien saatossa kasvanut, olimme silti hyvin yllättyneitä vastauksista, kertoo Abe's Marketin edustaja Jennifer Grayson.

Esimerkiksi 60 prosenttia naisista kertoi, että valitsisi mieluummin terveellisen ruokavalion, kuin vakaan talouden. Ja vaikka naiset rakastavat vaatteita ja shoppailua, menee terve kroppa menee upeiden asujen edelle. Jopa 83 prosenttia vastanneista kertoi nimittäin valitsevansa pikemminkin terveen kehon, kuin valtavan vaatevaraston.

Ei siis ihme, että monet naiset ovat valmiita laittamaan satasia uusiin urheilutamineisiin. Niissä nimittäin yhdistyvät kaksi naisille rakasta asiaa - omaan hyvinvointiin panostaminen ja vaatteet!

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat