Seksiä ekoilla treffeillä? Olut lisää mahdollisuuksia

26.06.2012 20:15 - Senni Loikala

OKCupid-treffisivuston tekemä tutkimus osoittaa, että mallasjuomia nauttivien suhteissa seksi tulee kuvioihin nopeammin kuin muilla.

Tutkimuksen mukaan kaljan ystäville aukeaa tie makuuhuoneeseen nopeammin suhteen alkuaikoina kuin muille. Olut vauhdittaa petileikkeihin pääsyä oikein kunnolla, sillä mallasjuomia nauttivat saavat seksiä 60 prosenttia muita todennäköisemmin.

Tutkimus toteutettiin OKCupid-treffisivustolla, jonka perustaja Christian Rudder lähti selvittämään myös, missä tilanteissa Amorin nuolet lentelevät sivustolla olevien käyttäjien välillä. Rudder tuli siihen tulokseen, ettei käyttäjien kannata kysyä toisiltaan näkemyksiä seksin, tupakoinnin ja uskonnon kaltaisista asioista. Käyttäjien sukat alkavat pyörimään jaloissa, jos heiltä kysytään jotakin hieman poikkeavaa, kuten: "Eikö olisi hauskaa jättää kaikki ja lähteä elämään paatille?"

Rudder sai tutkimuksissaan myös muita yllättäviä tuloksia, kuten sen, että säännöllinen tweettaaminen olisi syynä lyhyeksi jääneisiin ihmissuhteisiin. Rudderin mukaan myös terveellisessä ympäristössä elävät ihmiset ovat alttiimpia yhden yön suhteille ja vähän liikkuvien naisten on vaikeampi saada orgasmia kuin atleettisten siskojen.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat