Nicole Kidman paljastaa itsestään uudelaisia puolia - katso hurmaava video tähden arkiminästä

21.07.2015 18:45 - Reetta Haverinen

Moulin Rouge -tähti Nicole Kidman on tuttu näky palkintogaalojen punaisilla matoilla. Harva kuitenkaan tietää, minkälainen persoona tämä sädehtivä kaunotar todellisuudessa on.

Nicole Kidman ei ole ainoastaan kuvan kaunis leffatähti. Hän on myös pienen maatilan omistaja ja neljän lapsen äiti, joka kompastelee lastensa leluihin ja vitsailee vieraidensa kanssa kuin kuka tahansa muukin 48-vuotias rouva.

Vogue-lehden kuvaama haastatteluvideo paljastaa Kidmanista inhimillisiä puolia, joista vain harva tietää. Keith Urbanin kanssa naimisissa oleva sulotar paljastaa videolla muun muassa vihaavansa kinkkua, rakastavansa bellini-drinkkejä ja olevansa varsinainen hai biljardissa.

Näyttelijän työ luultua rankempaa

Kidman puhuu videolla avoimesti ja rennosti. Vaaleaverikkö ei pelkää paljastaa katsojille mielenkiintoisia yksityiskohtia yksityiselämästään ja työstään. Kaunotar muun muassa paljastaa, että Hollywood-piirit ovat varsin pienet, ja kaikki tuntevat elokuvamaailmassa toisensa.

Tähti myös kertoo videolla, että näyttelijän työ on pääasiassa raskasta raatamista, jossa on mukana vain hitunen glamouria. Elokuvatähden elämä ei siten ole pelkkää ruusuilla tanssimista, kuten monet luulevat.

Koti kuin unelma

Kidmanin Australian kodissa kuvattu haastattelu antaa katsojille mahdollisuuden myös tutustua Kidmanin hurmaavaan maatilaan. Nainen purjehtii hymy huulillaan pitkin vaalean kotinsa käytäviä ja esittelee taloaan ja sen kaunista pihapiiriä tuttavallisesti Voguen uteliaalle toimittajalle.

Video todistaa, että Kidman on varsin hurmaava ja elegantti myös salamavalojen räiskeiden ulkopuolella. Kaikenlisäksi naisella on rutkasti huumorintajua ja hänen kotinsa on oikea unelma keskellä Australiaa!

Katso video Kidmanista alta:


Lue myös: Nicole Kidman kuvasi tyttärensä syntymän videolle

Lähde: Vogue

Kilpailut

Uusimmat