6 hajua, jotka kaikki muut haistavat paitsi sinä

29.09.2014 11:29 - Linda Arponen

Halusimme tai emme, kaikissa meissä on hajuja, joita oma nenä ei yleensä havaitse.

Jokainen ihminen tuoksuu erilaiselta, kuten myös jokainen koti. Mikä tässä on erikoista on se, että yleensä ihmiset eivät itse haista näitä hajuja.

Seuraavassa on lista kuudesta hajusta, jotka saattavat jäädä itseltä haistamatta.

Oma lemmikkikoira

Kaikki rakastavat lemmikkejään, mutta varsinkin koiran haju voi olla siihen tottumattomalle liikaa. Jos koirasi saa tulla sohvallesi, kannattaa se imuroida ennen kuin päästät vieraita kotiisi. Myös muut koiran suosimat paikat, kuten sen mahdollinen oma sänky, kannattaa putsata hajuista.

Hajuvetesi

Hajuvesi voi pysyä iholla yllättävän pitkään. Älä siis liioittele parfyymin kanssa vaikket itse sitä haistaisi, sillä muut luultavasti haistavat.

Kengät

Jos olet koko päivän ollut samoissa kengissä, saattavat ne lemuta monen tunnin käytön jälkeen. Varmista siis, ettei kukaan muu joudu olemaan vieressäsi silloin, kun otat kengät jaloistasi.

Kissan hiekkalaatikko

Kuten koiranomistajat, myös kissanomistajat ovat luultavasti tottuneet lemmikkiensä mukanaan tuomiin hajuihin, kuten hiekkalaatikkoon. Yritä siis pitää laatikko mahdollisimman puhtaana, etteivät vieraasi pyörry tulessaan kylään.

Sinä

Kaikilla on ominaishajunsa, mikä ei ole huono asia. Jos haluat pysyä mahdollisimman hyväntuoksuisena, tarkkaile, mitä tuoksuja itseesi laitat ja pukeudu puhtaisiin vaatteisiin.

Treenivaatteet

Liikunnan jälkeen vaatteesi haisevat hieltä, haistat sitä itse tai et. Älä siis jätä niitä esille hajustamaan koko kotia, vaan pese ne ja laita kaappiin.

Lue pidempi lista täältä.

Lue myös: Auta armias! 5 arkista hajua, jotka saavat poistumaan paikalta

Lähde: PopSugar

Kilpailut

Uusimmat