Laulaako Chisu anaaliseksistä?

12.04.2012 17:45 - Mikko Räsänen

Chisun hittikappale Tie sisältää vahvan viittauksen anaaliseksiin.  

Chisun Tie-kappaleen sanoitus on käynnistänyt vilkkaan keskustelun. Sanoitus nimittäin voidaan helposti tunnistaa viittaavan anaaliseksiin. Kappaleessa lauletaan näin:

"Oon tukkani kihartanu, silkki mun lanteita peittää. Enkä takaovea lukinnu, jos sitä mieluummin haluat käyttää"

Jälkimmäinen lause on fanien keskuudessa koettu viittauksena anaaliseksiin. Asiasta keskustellaan muun muassa YouTubessa.

"Eiköhän Chisu oo ihan ite päättäny mitä sillä erään säkeen sanaleikillä tarkoitetaan. Tulkinnanvaraa ei biisin aiheenkaan puolesta edes ole. Chisun miehellä on kyllä hyvät oltavat!", MaximusAdonicus kommentoi.

"Ajattelen sen verran kaksmielisesti, että oon aatellu sitä anaaliseksinä", Bentaquie kirjoittaa.

"Kyllä mäkin tulkitsin takaoven 'kaksimielisesti', mutta ei kai siinä mitään vikaa ole. Mun mielestä tää biisi kuvastaa ihanasti sellaista naisen vahvutta ja epätoivoa samaan aikaan. Mitäpä sitä ei rakkaansa eteen tekisi, varsinkin silloin kun sulta odotetaan tietynlaista nöyrtymistä", Rakkausnam tiivistää.

Myös tuore Image-lehti käsittelee Chisun sanoitusta ja pitää varmana, että kyse on tarkoituksellisesta anaaliseksiviittauksesta. Viittaus voi olla tarkkaan harkittu, sillä anaaliseksi on yleistynyt ja sen näkyvyys on lisääntynyt.

- Kokeilut yleistyvät, mitä nuorempiin ikäluokkiin mennään. Asenteiden vapautuminen ja pornon vaikutus ovat selkeitä taustatekijöitä, Sexpo-säätiön puheenjohtaja Tommi Paalanen kertoo Imagessa.

Kilpailut

Uusimmat