Nainen saavuttaa orgasmin 4 minuutissa, jos klitorista hyväillään oikein

30.05.2015 21:15 - Laura Sulkava

Klitorista pidetään mystisenä asiana, mutta totuus on, että sen anatomian ja hyväilyyn kannattaa tutustua.  

Klitoriksen rakenne havaittiin kokonaisuudessaan vasta 1990-luvulla. Siinä on yli 8000 hermopäätettä, mikä on enemmän kuin missään muussa ihmiskehon osassa. Noin 75 prosenttia naisista voi saavuttaa orgasmin pelkällä klitoriksen hyväilyllä. Keskivertonainen voi saada orgasmin neljässä minuutissa, jos klitorista stimuloidaan oikealla tavalla.

Klitoris muodostuu samasta kudoksesta kuin miehen penis. Siinä on myös terska, esinahka ja pieni penistä muistuttava vipu. Klitoris kasvaa iän myötä ja se on 32-vuotiaana noin neljä kertaa suurempi kuin teini-iässä. Vaihdevuosien iässä se on kasvanut jo seitsenkertaiseksi.

Klitoris on niin herkkä alue naisessa, että sen koskeminen voi jopa sattua, mutta se on myös ainoa kehonosa, joka on tarkoitettu ainoastaan nautintoa varten. Vaikka se näyttää olevan vain pieni punainen pallo, se levittäytyy kehon sisällä toivomusluun mallisena. Klitoriksen muoto ja koko luonnollisesti vaihtelee, mutta sen pituus on kummallakin puolella jopa 10 senttimetriä!

Takaapäin-asento sekä nainen päällä ovat parhaat tavat stimuloida klitorista.

Lue myös: Mies paljastaa: 9 asiaa, jotka naisen olisi hyvä tietää seksistä sekä Hilpeä lista: 15 tunnetilaa ja ajatusta, jotka naiset käyvät läpi saadessaan suuseksiä.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat