Nainen, nauti orgasmista jo aamulla - lue hyvät syyt

08.05.2015 21:45 - Eeva Rajala

Toimiva aamurutiini auttaa ihmistä koko loppupäivän: Ihmisestä tulee tuottoisampi ja koko päivä lähtee hyvin käyntiin.

Pinttyneiden aamurutiinien joukkoon kannattaisi lisätä vielä orgasmi - yksin tai kaksin. O'actually-aikuisviihdesivusto perustaja Kit Murray kirjoittaa Huffington Post -lehden blogissa, että naisista tulisi todennäköisesti onnellisempia, rauhallisempia ja he olisivat kiitollisempia kehostaan ja paremmassa yhteydessä itseensä, jos orgasmin saaminen olisi osa aamurutiineja.

"Jos olet valmis muuttamaan aamujasi ja alkaa päiväsi tyytyväisenä, suosittelen lukemaan nämä seitsemän syytä, miksi päivän aloittaminen orgasmilla pitäisi sisältyä rutiineihisi", Murray kirjoittaa.

Mielihyvähormonit valloilleen

Orgasmi heti aamulla saa oksitosiinin eli mielihyvähormonin tasot nousuun ja kortisolin eli stressihormonin tasot laskuun. Lisäksi kortisolitasojen lasku vähentää vatsan turvotusta.

Nautinto aiheuttaa nautintoa

"Elämme maailmassa, missä 'pitäisi' tehdä koko ajan jotain. Usein 'pitäisi'-jutut liittyvät omaan tyytymättömyyteen. Pitäisi saada lisää rahaa, pitäisi mennä naimisiin, pitäisi syödä tämä salaatti ja pitäisi liikkua ainakin tunti päivässä. Kun muutat ajattelusi muotoon 'nautinto aiheuttaa nautintoa', ei ole enää tilaa 'pitäisi'-ajatuksille, sillä olet täysin rehellinen itsellesi." Murray kirjoittaa.

Murray muistuttaa, että seksiä voi käyttää myös esimerkiksi laihtumisen apuna. Tutkimukset ovat todistaneet, että juoksumatolla poltetaan keskimäärin seitsemän kaloria minuutissa, kun seksin aikana kaloreita poltetaan keskimäärin kolme kaloria minuutissa.

Laukeaminen parantaa keskittymistä

Murrayn mukaan seksin harrastaminen ja orgasmin saaminen on yhtä hyvä, jos ei jopa parempi, keskittymistapa kuin syvään hengittäminen tai parin minuutin meditaatio.

"Välitön kortisolitason lasku auttaa sinua keskittymään uudelleen ja saa mielesi luovaan vireeseen. Aamun orgasmi auttaa sinua aloittamaan päivän omalla luovalla alueellasi. Se saa sinut tuntemaan olosi yleisesti vähemmän levottomaksi."

Orgasmi saa sinut älykkäämmäksi

Orgasmit parantavat muistia ja aivojen toimintaa. Muitakin terveyshyötyjä löytyy, sillä orgasmit alentavat sydäntautien riskiä ja saavat aikaan kauniin ihon.

Ei ole muka aikaa aamulla? Onpas

Murrayn mukaan pitää vain löytää se aika. Kun yksinään tai kumppanin kanssa aloittaa päivän mukavalla seksituokiolla, huomaa, että elämässä on aikaa myös nautinnolle. Parempi tehdä päivän aikana sellaisia asioita, mistä nauttii, kuin sellaisia, mistä ei nauti.

Keho ja mieli yhdessä

Murrayn mukaan on tärkeää pitää yllä tervettä tasapainoa kehon ja mielen välillä, ja siitä pitää huolen muun muassa orgasmi.

Tutustu itseesi paremmin

"Suurin salaisuus loistavan itsetunnon takana on, että tuntee itsensä läpikotaisin, ja rakastaa itseään. Tämän vuoksi aamun aloittaminen orgasmilla on tärkeää. Se on yksi henkilökohtaisimmista tavoista tutustua itseensä ja rakastaa itseään." Murray jatkaa.

Lue myös: Kipukynnys nousee yli 100 prosenttia - lue kiinnostavat faktat naisen orgasmista

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat