Hypnoositerapeutista suuri apu lapsettomille: Kuulen joka päivä taikasanat "Olen raskaana"

09.09.2014 14:01 - Senni Loikala

Lapsettomuuden syy voi löytyä joskus mielestä, mistä irlantilainen asiantuntija kertoo lisää.  

Monet pariskunnat odottavat perheenlisäystä suuresti, mutta ilouutista raskaudesta ei vain kuulu. Kaikki eivät välttämättä ole tulleet ajatelleeksi, että yksi luonnollinen hoitokeino hedelmättömyyteen voi löytyä hypnoositerapiasta.

Irlantilainen sairaanhoitaja, kätilö ja lapsettomuusasiantuntija Helena Tubridy kertoo, että hänen tarjoamansa terapiapalvelu pariskunnille ovat kuin "henkilökohtainen hedelmällisyyden intesiivikurssi". Myös hypnoosi on osana hoitoja.

Tubridyn mukaan lapsettomuudesta kärsivien on tärkeää keskittyä mieleensä. Sillä on nimittäin suuri vaikutus kehoon ja sen toimintoihin, näin ollen myös mahdollisuuteen tulla raskaaksi. Syy lapsettomuuteen voi joissain tapauksissa siis löytyä mielestä.

Mielikuvat hypnoosista perustuvat monesti populaarikulttuurista syntyneisiin käsityksiin. Tubridy painottaa, että kyseessä on kuitenkin todella rentouttava ja yhteistyöhön perustuva prosessi. Siinä otetaan aina huomioon asiakkaan yksilölliset lähtökohdat.

Lapsettomuusasiantuntijan työ on todella palkitsevaa.

- Saan joka päivä puhelun tai viestin, joissa on taikasanat: "Olen raskaana!" ja se on voitto minulle. Myös kuvat ihanista vauvoista ilahduttavat suuresti, Tubridy sanoo.

Uutisoimme aiemmin asioista, jotka voivat vaikeuttaa raskaaksi tuloa. Pääset juttuun tästä.

Lähde: Small Business Trends

Kilpailut

Uusimmat