Hilary Duffin liitto päättyi: Syy kipeä

23.02.2015 15:15 - Heli Thoren

Näyttelijä jätti miehensä ja toivoo nyt, ettei parin omaisuutta jaeta tasan.

Hilary Duffin ja hänen jääkiekkoilijamiehensä Mike Comrien ero näyttää selvältä. Duffin kerrotaan jättäneen avioeropaperit Los Angelesissa ja merkinneen eron syyksi ristiriidat liitossa. Huhujen mukaan ristiriitojen sijaan eron yhtenä suurena syynä ovat viina ja vieraat naiset. Lähipiirin mukaan Duff pyrki vielä pitämään liiton kasassa, mutta kun Comrie nähtiin juhlimassa rajusti, vaimo kiikutti eropaperit eteenpäin.

Tammikuun lopussa Comrie nähtiin Hollywoodin pintaravintolassa syömässä ilman vihkisormustaan. Mies yritti kaikkensa, jotta olisi saanut kauniin tarjoilijan iskettyä, siinä kuitenkaan onnistumatta. Silminnäkijöiden mukaan tarjoilijatar oli tilanteesta hyvin vaivautunut.

Kun tarjoilija ei miehen ehdotteluille lämmennyt Comrien kerrotaan siirtyneen baaritiskille ja ehdottaneen naiselle seksiä. Comrien kerrotaan heilutelleen seteleitä ja kysyneen, kuinka paljon nainen haluaisi seksistä hänen kanssaan.

Duffilla ja Comriella on kolmevuotias Luca-poika yhdessä. Parilla on avioehto ja Duff onkin pyytänyt, ettei parin omaisuutta jaettaisi tasan, vaan huomioitaisiin heidän omat tulonsa. Duff on tienannut näyttelijän töillään miestään enemmän.


Lue myös: Hilary Duffin meikitön lomatyyli hurmasi: upea nainen myös ilman pakkelia!


Lähde: RadarOnline

Kilpailut

Uusimmat