Kylie Jennerin räppäripoikaystävä hehkuttaa häntä: "Miljonääri, jolla on oma yritys"

08.05.2015 14:45 - Rea Tallgren

Kylie Jennerin poikaystävä Tyga ei lähteiden mukaan ota kuuleviin korviinsakaan arvostelua pariskunnan ikäerosta tai Jennerin roolista julkisuudessa. 

Tyga, 25, ja Kylie Jenner, 17, tekivät parisuhteestaan julkista aiemmin tänä vuonna. Jo pidempään yhdessä viihtynyt kaksikko on joutunut puolustelemaan suhdettaan, varsinkin kun Jenner on virallisesti vasta teini-ikäinen. 

TMZ kertoo kuitenkin, ettei Tyga ota ihmisten arvosteluja kuuleviin korviinsakaan. 

- Tygan mielestä Jenner on paljon ikäistään kypsempi. Tyga hehkuttaa Jennerin olevan miljonääri, jolla on oma yritys ja menestynyt ura, lähteet kertovat. 

Jenner osaa kieltämättä rahan ansaitsemisen jalon taidon. Kardashian-Jenner -suvun nuorin lapsi on jo nyt suunnitellut omia vaatemallistoja, kirjoittanut siskonsa Kendallin kanssa kirjan, ja luonut oman hiustenpidennysmerkkinsä. 

Tygalla on lapsi edellisestä suhteestaan muhkean Blac Chynan (alla) kanssa. Pariskunta oli aiemmin kihloissa. Blac oli ennen ystävä Kylien isosiskon, Kim Kardashianin kanssa, mutta Kylien ja Tygan löydettyään toisensa, on ystävyys kaksikon välillä hiipunut. 

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat