Onko Viidakon tähtöset huijausta? - Katso kohuvideo

15.04.2012 20:00 - Mikko Räsänen

Viidakon tähtöset -ohjelmassa kymmenen suomalaiskaunotarta on viety Thaimaahan viidakon armoille - vai onko sittenkään?

Viidakon tähtöset -ohjelmassa kymmenen julkkiskaunotarta on viety kolmeksi viikoksi selviytymään viidakon keskelle. Ohjelmaa näyttävän Subin ennakkotiedotteissa ohjelmasta sanottiin muun muassa näin:

"Nyt alkaa kaunotarten selviytymistaisto! Mitä syntyy, kun kymmenen tunnettua julkkiskaunotarta kuljetetaan keskelle viidakkoa kilpailemaan suurista rahasummista"

"Tulevien viikkojen ajan naiset yrittävät selviytyä elämästä keskellä ei mitään"

Mutta ovatko naiset lopulta sittenkään keskellä viidakkoa ja keskellä ei mitään? Kysymys heräsi, sillä kymmenen kilpailijan joukossa ollut Egorazzin päätoimittaja Susanna Ingerttilä on ilmeisesti kuvannut ohjelman aikana muutamasta kanssakilpailijastaan tervehdysvideon, jotka on nyt julkaistu YouTubessa.

Anni Uusivirrasta kuvatun videon lopussa nimittäin näkyy, että muutamien kymmenien metrien päässä Annin takana ajaa auto vauhdilla Annin ohi. Eli kilpailijat eivät olekaan keskellä ei-mitään vaan autotien reunassa.

Toki on huomioitavaa, että videolla taustalla näkyvä maja ei ole kilpailijoiden käyttämä majapaikka, vaan kilpailijoiden leirit saattavat olla kauempana autotiestä. Silti tieto siitä, että kisaajat ovat oikeasti lähellä sivistystä on omiaan hälventämään mielikuvaa viidakossa selviytymisestä.

Katso kohuvideo alta ja kerro, onko ohjelma mielestäsi huijausta, jos kisaajat eivät todellisuudessa olekaan kaukana sivistyksestä, vai onko asialla lopulta mitään merkitystä?

Kilpailut

Uusimmat